Online marketing bureau Eindhoven | Doelbewust Online Marketing
Homebanner overlay Pooltafel Homebanner overlay-triangle

Online marketing bureau Eindhoven

Een online marketing bureau in Eindhoven schakel je meestal in als je een prachtige website hebt laten ontwerpen en je graag vindbaar wilt worden in Eindhoven en omgeving. Met online marketing voor Eindhoven zoals content marketing, SEO, SEA, social media marketing kun je ervoor zorgen dat je een goede positie krijgt in Google. Je website kan immers nog zo prachtig zijn, zonder online vindbaarheid en daardoor bezoekers, schiet je website zijn doel voorbij. En dat is het realiseren van omzet en winst.

Online marketing bureau in Eindhoven of toch Doelbewust?

Je kunt natuurlijk kiezen voor een online marketing bureau in Eindhoven voor je lokale zoekresultaten. Doelbewust Online Marketing kan je echter hierbij ook goed helpen. We zijn gevestigd in Veenendaal, maar hebben diverse kleine en grote klanten door heel Nederland, waaronder ook een aantal in Eindhoven. Zij staan allemaal in de top 2 van Google. Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen? Lees verder!

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Het gaat niet alleen om goede online vindbaarheid

Een internet marketing bureau in Eindhoven kan ervoor zorgen dat je website goed vindbaar wordt, maar hebben zij ook nagedacht over je conversies? Doelbewust Online Marketing zorgt ervoor dat je klanten bepaalde gewenste acties uitvoeren op je website. Denk aan het invullen van een offerteformulier, het opnemen van contact, telefonisch contact opnemen of direct een product bestellen in je webshop. Met meer dan 15 jaar ervaring in webdesign weten wij hoe we je website moeten inrichten en de bezoeker door de website heen moeten leiden om uiteindelijk te converteren.

Online marketing plan

Een bekende uitdrukking is meten is weten. Ook dat geldt bij Doelbewust Online Marketing. Als je geen meetbare doelen stelt, weet je ook niet of je website rendement oplevert én wat je budget is dat je te besteden hebt aan online marketing. Je online succes wordt bepaald door je strategisch plan. Kies je voor Doelbewust dan starten we met het opstellen van een goed, onderbouwde online strategie. Maandelijks evalueren onze specialisten of doelstellingen worden behaald of er bijgestuurd moet worden of dat we nog op koers zijn. Naast de maandelijkse evaluatie blijven we ook kritisch op het uitvoeren van de online marketingactiviteiten: wat zeggen de statistieken ons? Zijn er nog meer mogelijkheden? Hoe doen je concurrenten het en wat zijn de ontwikkelingen in de markt.

Plan eens een afspraak in met een van onze accountmanagers om jouw mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende online marketing scan

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB