Online marketing bureau Groningen

Een online marketing bureau in Groningen is ideaal om in te schakelen als je een nieuwe website hebt laten maken en je nu ook vindbaar wilt worden in Google. Een internet marketing bureau dat is gevestigd in Groningen is daarvoor overigens geen voorwaarde. Doelbewust Online Marketing kan dan gevestigd zijn in Veenendaal, wij hebben diverse klanten die met behulp van onze online marketing specialisten regionaal vindbaar zijn geworden in Groningen.

Lego

Online marketing bureau voor Groningen of toch de nationale markt

Of je nu een online marketing bureau zoekt voor je online vindbaarheid in Groningen of toch liever de focus legt op heel Nederland, Doelbewust Online Marketing kan je zowel helpen met je regionale als je nationale online vindbaarheid. We gaan graag met je om de tafel om te bepalen waar je online kansen liggen en waar je mogelijk nog kansen laat liggen. Je kunt ook direct een online marketing scan aanvragen via de website. Onze SEO-specialisten nemen dan de website door en bespreken hun bevindingen graag met jou hier op kantoor of bij jou op locatie.

Doelbewust - Kantoor

Online marketing diensten

Doelbewust biedt een breed spectrum aan als het gaat om online marketing diensten. Van SEO, SEA, adverteren via social media tot en met content marketing, remarketing en e-mailmarketing: wij kunnen elk onderdeel uit handen nemen. Een kort overzicht:

  • SEO of zoekmachine optimalisatie: zo goed mogelijk inrichten van jouw website of webshop voor je organische vindbaarheid. Er zijn ruim 200 factoren waar Google naar kijkt om te bepalen op welke plek je eindigt in de zoekresultaten. Die factoren zijn weer onder te verdelen in drie pijlers: hoe is de techniek van je website, hoe is het gesteld met de content op je website en hoe hoog is je autoriteit (populariteit) van je website ten opzichte van de concurrentie?
  • SEA: adverteren via Google. De eerste zoekresultaten die je ziet in Google zijn advertenties die we via een Google Ads account voor je kunnen realiseren. 
  • Social Advertising: adverteren via social media, bijvoorbeeld via Facebook en Instagram.
  • Content marketing: naast tekst gebruiken we ook afbeeldingen, video’s en infographics om te gebruiken op je website. Naast je website kunnen we dit ook gebruiken in nieuwsbrieven of op je social media kanalen. We zorgen ervoor dat we jouw doelgroep bereiken met heldere teksten en ondersteunende beelden. 
  • Remarketing: bereik die potentiële klanten die je website al eens eerder hebben bezocht met de juiste advertenties op het juiste moment.
  • E-mailmarketing: bereik je klanten met mailings die je klanten informeren met nieuwe acties en help ze herinneren aan de acties die nu nog lopen.

Heb je interesse in een van onze online marketing diensten of ben je benieuwd welke producten geschikt zijn voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. We bespreken het graag met je.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.4
Gebaseerd op 40 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in