Online marketing bureau Groningen | Doelbewust
Homebanner overlay Online marketing bureau Almere Homebanner overlay-triangle

Online marketing bureau Groningen

Wil je online marketing in Groningen laten uitvoeren? Wij van Doelbewust helpen je graag verder! Met onze professionele kennis door meer dan 15 jaar ervaring wordt het zeker een succes. Wij staan voor meetbare en mega transparante marketing en gaan voor maximale online groei. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan gauw verder of neem vrijblijvend contact op!

Online Marketing Bureau Groningen | Een succesvolle aanpak

Wanneer wij online marketing in Groningen of elders in het land uitvoeren, beginnen we eerst met het luisteren naar jou als klant. Zo horen we graag wat je wensen en ambities zijn. Wanneer dat duidelijk is kunnen wij een plan op maat maken. Aan de hand van dit plan verhogen we de zichtbaarheid van je website met als gevolg meer websitebezoekers, leads en conversies.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

De strategie als basis voor jouw online groei

Een succesvol resultaat komt voort uit een juiste strategie. De strategie bepaalt de koers voor jouw online marketing traject. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw budget. Om de juiste strategie te achterhalen onderzoeken we verschillende aspecten van jouw website.

Denk aan je huidige linkprofiel, de aangeboden content en de snelheid van je website. Daarnaast voeren we een zoektermenonderzoek uit, kijken we naar je concurrentie en maken we je online groeikansen inzichtelijk. Hierna kunnen we de juiste groeistrategie bepalen.

Online marketing bureau

Online marketing bureau Groningen | Het traject

Je laat online marketing in Groningen uitvoeren. Tijdens dit traject laat je ons jouw website verbeteren om je ranking in de zoekmachines te verhogen. Wanneer wij iets  willen doorvoeren zullen wij dit eerst aan jou voorleggen. Je blijft ten slotte eigenaar van je website.

Verder houden we je maandelijks op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden en je posities in de zoekmachines. Je kan deze ook bijhouden in onze overzichtelijke dashboards. Zo kan je ten alle tijden de voortgang van je online marketing volgen.

De verwachtingen van jouw online marketing

We snappen dat je graag heldere verwachtingen wilt over wat we met onze online marketing voor je kunnen neerzetten. We geven je dan ook heldere en eerlijke verwachtingen. Ook wanneer wij minder kansen zien zullen wij dat aangeven.

Pas wanneer jij er echt in gelooft en wij dat ook doen gaan we aan de slag. Doormiddel van de juiste strategie gaan we op een transparante manier werken aan een verbeterde zichtbaarheid van jouw website in de zoekmachines.

Pooltafel

Online marketing bureau Groningen | Gratis scan

Wil je voordat je online marketing in Groningen start eerst een beeld van je huidige situatie en wat ervoor nodig is om je website te laten ranken? Vraag dan geheel vrijblijvend een online marketing scan door één van onze specialisten aan!

Na afloop van deze scan heb je inzicht in je online kansen en hoe je concurrenten ervoor staan. Daarnaast laten we je weten hoe de kwaliteit van je website is op basis van techniek, content en autoriteit. Klinkt dat goed? Vraag dan nu een gratis scan aan!

Veelgestelde vragen

Online marketing draait simpel gezegd om het promoten van diensten en/of producten via het internet via online marketing kanalen. Er zijn tal van strategieën binnen online marketing. De meest bekende en gebruikte is SEO & SEA. Het grootste verschil tussen deze twee termen is dat de één op basis van organisch verkeer is en de ander op basis van betaalde advertenties.

Moeilijk te zeggen hoe lang dit duurt. Dit is voor iedere situatie verschillend. Het is mede afhankelijk van de bepaalde strategie en hoeveel budget je erin wilt stoppen. Met een groot budget kunnen wij meer in kortere tijd doen waardoor het traject eerder resultaten oplevert. Het beste kan je een gratis online marketing scan aanvragen. Dit geeft je een duidelijke beeld.

Wij hebben al tal van ondernemers aan een top 5 ranking geholpen. Met een goede strategie is dit goed mogelijk. Wel moet gezegd worden dat dit erg afhankelijk is van de branche en met welke concurrenten je te maken hebt. Desalniettemin is er zelfs in een hoog concurrerende markt vaak veel mogelijk. Bijvoorbeeld door gebruik van longtails.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB