Een second opinion voor je online marketing?

Steeds vaker spreken we ondernemers die niet goed weten wat hun online marketing bureau voor werkzaamheden doet. Ze betalen iedere maand keurig een factuur en zien hier en daar wel wat resultaten, maar hebben geen idee of de resultaten wel in verhouding staan met het aantal gefactureerde uren.

Bij Doelbewust begrijpen we dat de wereld van online marketing voor veel ondernemers een vaag gebied is, en dat het voor de meeste ondernemers onmogelijk is om te beoordelen of een bureau zijn werk wel goed doet. Daarom helpen wij je graag door het uitvoeren van een second opinion.

In een second opinion beoordelen we o.a.:

  • De huidige online resultaten van de website en online marketing activiteiten
  • De verhouding tussen de uren en de behaalde resultaten
  • De quick wins en fouten op het gebied van zoekmachine optimalisatie
  • Eventuele kansen op de korte en lange termijn

Ja, ik wil een second opinion!

Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

15+ jaar ervaring

50+ second opinions

Google Partner

Advies op maat

Wie zijn wij?

Wij zijn Doelbewust Online Marketing, een online marketing bureau met meer dan 15 jaar ervaring in websites, webshops en online marketing. Wij helpen ambitieuze ondernemers met converterende websites en webshops en helpen ze bij hun online vindbaarheid en zichtbaarheid. We begrijpen dat de wereld van online marketing voor veel ondernemers een onbekend gebied is, en geven ze daarom zoveel mogelijk inzicht en uitzicht. Zo weten onze relaties waar ze aan toe zijn en wat ze van ons mogen verwachten.
Doelbewust - Kantoor

Ja, ik wil graag een second opinion aanvragen

Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.