Second opinion online marketing
Homebanner overlay Linkbuilding specialist Homebanner overlay-triangle

Second opinion online marketing

Steeds vaker spreken we ondernemers die niet goed weten wat hun online marketing bureau voor werkzaamheden doet. Ze betalen iedere maand keurig een factuur en zien hier en daar wel wat resultaten, maar hebben geen idee of de resultaten wel in verhouding staan met het aantal gefactureerde uren.

Bij Doelbewust begrijpen we dat de wereld van online marketing voor veel ondernemers een vaag gebied is, en dat het voor de meeste ondernemers onmogelijk is om te beoordelen of een bureau zijn werk wel goed doet. Daarom helpen wij je graag door het uitvoeren van een second opinion.

In een second opinion beoordelen we o.a.:

  • De huidige online resultaten van de website en online marketing activiteiten
  • De verhouding tussen de uren en de behaalde resultaten
  • De quick wins en fouten op het gebied van zoekmachine optimalisatie
  • Eventuele kansen op de korte en lange termijn

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB