Meer leads en klantenbinding middels social advertising.
Homebanner overlay Homebanner overlay-triangle

Social advertising

Met social advertising kun je meer dan 10 miljoen nederlanders targeten.

Met social media vergroot je de zichtbaarheid en betrokkenheid bij prospects en klanten. Facebook heeft meer dan 1,18 miljard actieve dagelijkse gebruikers. Twitter heeft in Nederland ongeveer 2,2 miljoen actieve leden. Het bereiken van deze grote doelgroepen is de uitdaging! Wij helpen je hier graag bij.

Nieuwe kansen met het internet

Het internet anno nu is niet meer slechts een kwestie van zenden. Met social media kun je zenden en ontvangen. Kanalen zoals Facebook, Twitter, Youtube, Instagram en Linkedin bieden nieuwe kansen. Door je actief te bewegen op social media kun je je boodschap via nieuwe interactieve kanalen naar buiten brengen. Daarnaast helpt het actief gebruik van social media ook bij het verbeteren van je vindbaarheid in Google. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Benieuwd hoe je social media effectief inzet en je investering terugverdient? Wij helpen je hier graag mee.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Return on investment van social media

Social media actief betrekken bij je is een slimme zet. Het is belangrijk dat dit ook doordacht en met de juiste doelen gebeurt. Je wilt er immers ook rendement uit halen. Vandaar dat het belangrijk is om jezelf de juiste vragen te stellen voordat je begint. Bijvoorbeeld: wat wil je bereiken? Wat voor berichten ga je wel of niet plaatsen? Hoe ga je om met (eventuele negatieve) reacties op social media? Wat mag wel en niet geplaatst worden door je medewerkers? Allemaal vragen waar we je graag bij helpen!

Adverteren op social media

Social media zoals Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram en Youtube bieden allemaal een optie om te adverteren. Dit kan natuurlijk heel eenvoudig via remarketing. Er zijn echter meer mogelijkheden om te adverteren via social media. Wij helpen je graag bij het neerzetten van een doelgerichte social media campagne.

Meer weten over sociale media?
Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van social media? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar contact.

Waarom social advertising?

Ga de interactie aan met je prospects en klanten
Unieke manieren van je publiek targeten
Flexibel marketing instrument
Middels slimme campagnes meer klanten
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB