Meer leads en klantenbinding middels social advertising.

Social advertising

Met social advertising kun je meer dan 10 miljoen nederlanders targeten.

Met social media vergroot je de zichtbaarheid en betrokkenheid bij prospects en klanten. Facebook heeft meer dan 1,18 miljard actieve dagelijkse gebruikers. Twitter heeft in Nederland ongeveer 2,2 miljoen actieve leden. Het bereiken van deze grote doelgroepen is de uitdaging! Wij helpen je hier graag bij.

Waarom social advertising?

Nieuwe kansen met het internet

Het internet anno nu is niet meer slechts een kwestie van zenden. Met social media kun je zenden en ontvangen. Kanalen zoals Facebook, Twitter, Youtube, Instagram en Linkedin bieden nieuwe kansen. Door je actief te bewegen op social media kun je je boodschap via nieuwe interactieve kanalen naar buiten brengen. Daarnaast helpt het actief gebruik van social media ook bij het verbeteren van je vindbaarheid in Google. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Benieuwd hoe je social media effectief inzet en je investering terugverdient? Wij helpen je hier graag mee.

Return on investment van social media

Social media actief betrekken bij je online marketing strategie is een slimme zet. Het is belangrijk dat dit ook doordacht en met de juiste doelen gebeurt. Je wilt er immers ook rendement uit halen. Vandaar dat het belangrijk is om jezelf de juiste vragen te stellen voordat je begint. Bijvoorbeeld: wat wil je bereiken? Wat voor berichten ga je wel of niet plaatsen? Hoe ga je om met (eventuele negatieve) reacties op social media? Wat mag wel en niet geplaatst worden door je medewerkers? Allemaal vragen waar we je graag bij helpen!

Adverteren op social media

Social media zoals Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram en Youtube bieden allemaal een optie om te adverteren. Dit kan natuurlijk heel eenvoudig via remarketing. Er zijn echter meer mogelijkheden om te adverteren via social media. Wij helpen je graag bij het neerzetten van een doelgerichte social media campagne.

Meer weten over sociale media?
Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van social media? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar contact.

Fantastische mogelijkheden om te targeten op je doelgroep.”
vincent
Vincent Doelman
Online marketing strateeg
Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 39 recensies
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in