Menu

Schipper-Ede: nieuwe huisstijl, website en vindbaar in Google

Schipper Ede heeft zich gespecialiseerd in schuifpuien en kozijnen. Daarbij verzorgt het bedrijf het hele traject: van productie tot plaatsing. Doelbewust heeft een website op maat voor Schipper Ede verzorgd. Daarbij heeft Schipper Ede gekozen voor een totaalpakket. Naast de website hebben wij het logo ontworpen. Ook hebben we de visitekaartjes ontworpen en gedrukt. Tot slot hebben we gezorgd voor een goede online vindbaarheid.

Ga naar schipper-ede.nl

Overzichtelijke website

Door gebruik te maken van eenzelfde opbouw van de pagina’s, is de website strak en overzichtelijk. Door de mooie foto’s en handige filters, kunnen bezoekers van de website snel navigeren naar de producten die zij zoeken. De mooie foto’s bij recente werken en projecten geven direct een goed beeld van de mogelijkheden. Naast een duidelijke offerteknop en de pagina in het menu kunnen bezoekers snel contact met Schipper Ede opnemen door het contactformulier aan de rechterkant op de subpagina’s.

Een goede website is een vindbare website

Een goede website is een website die zorgt voor meer leads (en in het verlengde dus meer omzet). Dat begint dus bij een website die technisch en qua content is geoptimaliseerd voor Google. Via online marketing zorgen wij vervolgens dat de website vindbaar wordt in Google. De website van Schipper Ede is vindbaar op verschillende zoekwoorden, zoals schuifpuien en de andere producten van Schipper Ede. Daarvoor hebben wij voor de afzonderlijke producten een landingspagina geschreven en linkbuilding uitgevoerd.

Online marketing

Wij zijn niet slechts websitebouwers. Ook voor Ambifloor zijn wij bezig met online marketing. Wil je ook ondersteund worden met online marketing. We zorgen op die manier voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten! Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met het maken van een website? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar onze contactpagina.

Google PartnersGoogle AdsGoogle AnalyticsErkend Leerbedrijf