Website laten maken door studenten? | Doe het Doelbewust
Homebanner overlay webdesign ede Homebanner overlay-triangle

Wil je een website laten maken door studenten?

Lees hoe je goed vergelijkt

Een website laten maken door studenten kan een goede keuze zijn. Op deze pagina leggen we helder uit waar je op moet letten bij je keuze. En leggen we de verschillen uit tussen een bedrijf of een student voor het laten maken van je website. Wil je al direct weten wat wij rekenen om een professionele website laten maken? Dat is slechts € 995,- ALL-IN. Zonder verrassingen achteraf.

Website laten maken door studenten of door een bedrijf?

Je wilt een nieuwe website laten maken. Er zijn honderden aanbieders online te vinden. Van grote bedrijven die dure maatwerk websites maken tot studenten die in hun vrije tijd soms een website maken voor een paar euro.

Je website laten maken door studenten of door een bedrijf? Hoe vind je in deze wirwar van aanbieders de juiste partij? Wij adviseren dat je jezelf eerst een aantal slimme vragen stelt:

Wat zouden voordelen zijn van een student?

  • Je gunt een student dit werk
  • Wellicht goedkoop

 Wat zouden nadelen zijn van een student?

  • Kan een student je in de toekomst altijd snel support bieden bij vragen of problemen?
  • Heeft een student alle kennis in huis voor het maken van een website die voor je gaat werken? (kennis van techniek, ontwerp, online marketing, conversie)
  • Werkt een student met een gedownload/gekocht webdesign template? Deze worden vaak op een gegeven moment niet meer ondersteund
  • Voert de student continu de laatste (belangrijke) technische updates uit aan je website? Zodat je website niet gehackt wordt en altijd goed werkt
  • Kan de student je in de toekomst ook ondersteunen bij online marketing? Bijvoorbeeld om je site beter vindbaar te maken?
  • Is een student in de toekomst snel beschikbaar voor je bij een probleem?
  • Met je zelf je hosting en mail los regelen bij een hostingspartij? En moet je daar terecht voor problemen met je website en mail in de toekomst?
  • Je wilt iets aanpassen aan je website. Kan je de student tijdens kantooruren altijd even bellen voor een snelle vraag?

Een greep uit ons portfolio

Provence Creations
Website van Provence Creations
Captain Cruise
Website van Captain Cruise
EKH
Website van EKH

Wat levert het je op als je één klant krijgt via de site?

Je website laten maken door studenten of door een bedrijf? Verwacht je een verschil?

Als een student een website voor je kan maken voor bijvoorbeeld 100 euro, dan kan dit interessant zijn. Maar stel dat je graag met je website ook veel klanten wilt krijgen. Ofwel: Een website die voor je werkt. Bedenk je dan goed of een student je hier optimaal bij kan helpen.

Stel dat een website 100 euro kost maar het levert je maandelijks geen tot nauwelijks klanten op. Of een website gemaakt door een professioneel bedrijf, welke je maandelijks slechts 2 klanten oplevert? Want zou de waarde van deze twee klanten zijn voor je bedrijf? Is je website laten maken door studenten is dan nog wel de slimste keuze? Of is het krijgen van klanten via je website niet belangrijk en wil je slechts een nette website?

Bekijk ons portfolio

Pooltafel
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB