Een geniale maatwerk website of webshop. | Doelbewust
Homebanner overlay Werknemers adverteren op Instagram Homebanner overlay-triangle

Websites & webshops

Meer dan 15 jaar ervaring in de realisatie van websites en webshops die resultaat leveren.

Wij realiseren websites en webshops met één hoofddoel: Resultaat! Een website moet leads opleveren en een webshop zoveel mogelijk bestellingen en nieuwe klanten. We houden van een praktische aanpak met een heel persoonlijke benadering.

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij inmiddels een beproefte methode voor de realisatie van websites. We werken volgens een aantal overzichtelijke fases richting een geniaal eindresultaat.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Een Doelbewust website:

  • Een prachtige presentatie van je bedrijf
  • Spreekt je ideale droomklant perfect aan
  • De beste opbouw en techniek voor Google
  • Zet bezoekers om in klanten
Twee werknemers aan de voetbaltafel

Conversiegericht ontwerp

Een mooi ontwerp dat aansluit bij je doelgroep is belangrijk. Echter is het nog belangrijker dat je website aanzet tot actie. Ofwel: Een converterende website. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe je website bezoekers optimaal aanzet tot actie. We beïnvloeden het kijk- en klikgedrag van de bezoekers. Alles is gefocust op het maximaliseren van het resultaat!

Bekijk ons portfolio

Een greep uit ons portfolio

Provence Creations
Website van Provence Creations
Captain Cruise
Website van Captain Cruise
EKH
Website van EKH

Vrijblijvende afspraak?

Tijdens een vrijblijvende afspraak vertellen we graag meer over onze unieke aanpak. Tevens laten we graag zien wat we voor onze klanten gerealiseerd hebben en wat voor succes onze klanten dit gebracht heeft.

Bel ons nu op: 0318 – 240 240 of ga naar onze contactpagina.

Pooltafel
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB