Een goedkope website?

800+ klanten | klantwaardering 9.3 | vanaf 995,-

Je wenst een goedkope website, maar natuurlijk wil je wel een fantastische website welke zorgt voor online succes. Door onze slimme aanpak realiseren wij websites al vanaf slechts 995,-. Doelbewust Prefab Website is een product van ons bedrijf Doelbewust Online Marketing. In de basis zijn wij dus online marketeers. Online marketeers die je website maken zorgt voor een website die écht goed vindbaar is in Google. En….bezoekers omzet in klanten!

Lego

Je wilt een goedkope website. Maar natuurlijk wel online succes!

Op elk potje past een dekseltje. De ene partij heb je eerder een klik mee dan de ander. Dat is logisch. Maar wat is nou belangrijk om op te letten?

Wij hebben één van de scherpste prijzen van Nederland. Bij ons kun je echt een goedkope website laten maken. Maar kies je wel voor kwaliteit! Er zijn natuurlijk altijd partijen die goedkoper zijn. Maar natuurlijk selecteer je niet slechts op prijs. Wij adviseren dat je bij je keuze kijkt naar de ervaring van het bureau. Spreekt het portfolio aan? Zijn klanten enthousiast over het bedrijf? Hoeveel jaar ervaring hebben ze?

Focus op vindbaarheid & conversie

Maar kijk ook eens of het bedrijf ervaring heeft met online marketing. Want online marketeers hebben een andere kijk op webdesign. Ook bij het maken van een goedkope website zullen deze extra veel focus hebben op het maken van een vindbare website. Daarnaast zorgen deze voor een website welke aanzet tot actie. Heb je een nieuwe website nodig? Kies Doelbewust Prefab Websites voor je online succes.

De unieke krachtige combinatie van specialisten in webdesign & online marketing

Doelbewust Prefab Websites is van ons bedrijf: Doelbewust online marketing. In de kern zijn we dus online marketeers. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in webdesign en online marketing.  Dit zorgt voor een unieke combinatie. Een goedkope website gemaakt door Doelbewust Prefab Websites betekent dus een online marketing team en een webdesign team dat samen de krachten bundelt. Wat heb jij daar aan? Een website die straks écht optimaal gebouwd is voor Google en je website bezoekers omzet in klanten. Ofwel: Een website die voor je werkt.

Een goedkope WordPress website laten maken?

Je wilt natuurlijk makkelijk je website kunnen aanpassen. Even een foto plaatsen of een nieuwe pagina toevoegen? Dit doe je met een CMS (Content Management System).

Er zijn vele CMS systemen. Wij maken jouw website bewust in WordPress. WordPress is namelijk marktleider in de wereld qua CMS systemen. Dit betekent dat ze altijd voorop lopen qua techniek en mogelijkheden. Daarnaast is dit systeem ook nog eens heel eenvoudig in gebruik.

Onbeperkte vriendelijke telefonische support

Je hebt door ons je goedkope website laten maken en hebt nu een schitterende website. Maar nu wil je wat aanpassen aan je website. Ondanks dat WordPress heel simpel is, kunnen we het ons toch voorstellen dat je er soms even niet uitkomt. Gelukkig kan je dan altijd snel op ons terugvallen. Bel ons gewoon even en we leggen je alles even rustig uit. Daar nemen we graag de tijd voor en geen vraag is ons te gek. Verwacht bij ons geen wachtrijen of bel-menu’s. Je krijgt altijd direct iemand aan de lijn. Je website laten maken door Doelbewust Prefab Websites? Wij zijn er ook na de realisatie van je website voor je.

Hoe wordt je website echt goed vindbaar in Google?

Een goedkope website hoeft niet te betekenen dat hij dan van mindere kwaliteit is voor Google. Als echte Google specialisten weten we tot in detail hoe je website technisch opgebouwd moet worden voor optimale vindbaarheid.

Google kijkt naar meer dan 200 factoren om te bepalen wie bovenaan en wie onderaan komt. Grofweg kan je zeggen dat de belangrijkste elementen zijn: de techniek van je website, de content in je website en de populariteit van je website. Wij zorgen voor de allerbeste techniek en de opbouw van onze websites zorgt ervoor dat Google je content het beste indexeert. Wil je meer hulp om maximaal te scoren in Google? Wij helpen je graag.

+800 KLANTEN DOOR HEEL NEDERLAND

Wij maken websites voor klanten uit heel Nederland. We werken heel vaak op afstand. Hierbij communiceren we via telefoon en e-mail. Maar natuurlijk kunnen we ook afspreken. Dus kom je bijvoorbeeld uit Utrecht, Amersfoort of Veenendaal zorgen voor je online succes.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.4
Gebaseerd op 40 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in