Boek succes met een Google Ads specialist | Doelbewust
Homebanner overlay Google ads specialist Homebanner overlay-triangle

Google Ads specialist

Direct bovenaan staan in Google, meer bezoekers genereren en uiteindelijk meer klanten werven. Daar zorgen we voor wanneer je kiest voor een Google Ads specialist bij Doelbewust Online Marketing. Met een goed opgezette Google Ads campagne komt jouw advertentie direct bovenaan te staan. Daarmee kan je dus ook op korte termijn al resultaten boeken. Klinkt dit als muziek in je oren? Onze Google Ads specialist komt graag met je in contact!

Google Ads specialist

Een Google Ad beperkt zich niet alleen tot de zoekmachine van Google. Je kunt met Google Ads op veel kanalen van Google adverteren. Gmail, de Google Playstore, YouTube en vele andere platformen. Vrijwel iedereen maakt wel eens gebruik van deze kanalen. Je kunt dus een grote doelgroep bereiken. Wanneer je niet alle fijne kneepjes van het platform kent, kan je door de bomen het bos niet meer zien. Een Google Ad specialist helpt jou met het verkrijgen van overzicht, inzicht en vooruitzicht.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Google Ads specialist

Bij ons zal een team van specialisten werken aan jouw online groei. Onze Google Adwords specialisten zullen vervolgens aan de slag gaan met jouw campagne en onderzoekt op welke manieren dit op kort termijn winstgevend kan worden.

  • Stap 1. Onze Google Ads specialist inventariseert jouw branche en zet een strategie op die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen.
  • Stap 2. Vervolgens voeren zij zoekwoord onderzoek uit. Een voordeel van Google Ads is dat doelgroepen ook op basis van regio’s bereikt kunnen worden.
  • Stap 3. Wij bespreken samen met jou het plan met een bijbehorend budget en gaan bij akkoord direct aan de slag.
  • Stap 4. De campagnes blijven wij monitoren, we letten op het budget en of de beoogde doelen worden behaald. We sturen aan waar nodig.
google ads specialist
Google Ads Specialist in overleg

Google Ads expert

Al meer dan 15 jaar zorgen wij voor succesvolle online marketing bij verschillende MKB’er en onze Google Ad experts dragen hier goed aan bij. Het uitbesteden van jouw Google Ads advertenties bij een Google Ads specialiste kent meerdere voordelen. Het voornaamste voordeel is maatwerk. Wij onderzoeken op welke manieren jouw campagne tegen een zo laag mogelijk budget een winstgevende campagne wordt.

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Voordelen Google Ads

  • Direct resultaat en direct meer verkeer
  • Flexibel online marketing instrument
  • Eenvoudig te budgetteren
  • Adverteer in jouw gewenste regio
Team vergadering
Pooltafel

Google Ads uitbesteden bij de specialisten van doelbewust

Heb je momenteel al een Google Ads campagne lopen en merk je dat de kosten oplopen. Merk je daarnaast ook dat de campagne weinig tot geen resultaten oplevert? Wij nemen graag vrijblijvend een kijkje naar jouw campagne. Ook wanneer je direct een Google Ads campagne wenst uit te besteden staan onze experts voor jou klaar.

Vrijblijvende online marketing scan

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB