Hoger in Google: Groei samen met Doelbewust ✳️
Homebanner overlay Pooltafel Homebanner overlay-triangle

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie

Doelbewust Online Marketing helpt MKB bedrijven al 15 jaar om hoger in Google te komen. Met een unieke aanpak, combineren we strategie, contentcreatie, en technische expertise om meetbare resultaten te realiseren. Verhoog je online zichtbaarheid en laat je bedrijf groeien door onze bewezen methoden.

Onze unieke formule voor gegarandeerde groei

Bij Doelbewust Online Marketing geloven we in onze Doelbewust 4S methode voor optimale SEO resultaten. Deze methode omvat Strategie, Samenwerking, Scherp zicht en Sprints. Je bedrijf hoger in Google zetten doen we altijd middels deze methode. Zo zorgen we voor optimaal resultaat en op elk moment inzicht in de vooruitgang.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Hoger in Google begint met een sterke SEO strategie

Een goede SEO-strategie begint met een grondige analyse. Want alleen dan komt je website hoger in Google. We ontwikkelen een maatwerk strategie gebaseerd op je huidige positie, concurrentie en doelstellingen. Dit zorgt ervoor dat we een plan kunnen maken dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en ambities.

Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. Door regelmatige evaluaties en aanpassingen blijven we inspelen op veranderingen in de markt en binnen je bedrijf. Dit garandeert dat we altijd werken aan de beste resultaten voor jouw specifieke situatie.

Vrijblijvende SEO scan Contact >>

Contentcreatie die resoneert en converteert

Content is de drijvende kracht achter succesvolle SEO. Bij Doelbewust Online Marketing begrijpen we het belang van waardevolle en boeiende content. Onze specialisten creëren content die niet alleen goed scoort in zoekmachines, maar ook je doelgroep aanspreekt en engageert.

We optimaliseren bestaande content en ontwikkelen nieuwe, unieke teksten die inspelen op de zoekintenties van je doelgroep. Door middel van trefwoordonderzoek en concurrentieanalyse zorgen we ervoor dat je content altijd relevant en actueel is. Dit verhoogt je vindbaarheid en versterkt je positie in de markt.

Vrijblijvende SEO scan Contact >>

Onze succesverhalen

Barbecuecatering
Barbecuecatering
141% meer organisch verkeer
14% lager bouncepercentage
Pensioenlogica
Pensioenlogica
29% meer aanvragen
Landelijke topposities in Google
Waaijenberg
Waaijenberg
31% meer organisch verkeer
112% meer conversies

De rol van een SEO bedrijf in jouw groei

Je wilt hoger komen in Google en wilt daarvoor een inschakelen. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie. En samenwerken zit in ons bloed. Want wat je zelf wilt en kunt doen dat scheelt jou geld en ons tijd. En zo komen we samen verder.

Door je SEO uit te besteden aan specialisten, blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Wij investeren voortdurend in nieuwe kennis om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf altijd een stap voor blijft op de concurrentie, wat zorgt voor duurzame groei.

Vrijblijvende SEO scan Contact >>

Seo specialisten in vergadering

On-page optimalisatie voor optimale prestaties

On-page optimalisatie is cruciaal voor een goed presterende website. Bij Doelbewust Online Marketing zorgen we ervoor dat elke pagina op je site tot in de puntjes geoptimaliseerd is. Dit omvat het gebruik van de juiste trefwoorden, optimalisatie van meta-tags en het verbeteren van de laadsnelheid van je site.

Een goed geoptimaliseerde pagina zorgt ervoor dat zoekmachines je website beter begrijpen en waarderen. Dit resulteert in hogere posities in de zoekresultaten en meer organisch verkeer. Wij zorgen ervoor dat je website voldoet aan alle technische eisen en richtlijnen van zoekmachines.

Vrijblijvende SEO scan Contact >>

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Linkbuilding: Bouw je online autoriteit

Een sterk backlinkprofiel is essentieel voor SEO. Bij Doelbewust Online Marketing helpen we je met het opbouwen van hoogwaardige backlinks. Links van relevante en betrouwbare websites verhogen je autoriteit en verbeteren je positie in de zoekresultaten.

We gebruiken diverse technieken, zoals gastbloggen en content creatie, om een natuurlijk en divers linkprofiel te creëren. Dit draagt bij aan de lange termijn succes van je SEO strategie en versterkt je online aanwezigheid.

Vrijblijvende SEO scan Contact >>

Pooltafel

Technische SEO: De basis van je online succes

Technische SEO vormt de ruggengraat van een goed functionerende website. Bij Doelbewust Online Marketing optimaliseren we alle technische aspecten van je site. Dit omvat site snelheid, mobiele optimalisatie en de structuur van je website. Een technisch sterke website zorgt voor een betere gebruikerservaring en hogere rankings.

Onze experts voeren grondige technische audits uit en lossen eventuele problemen op. Hierdoor blijft je website altijd in topconditie en voldoet aan de laatste eisen van zoekmachines. Dit draagt bij aan een hogere vindbaarheid en een betere performance van je website.

Vrijblijvende SEO scan Contact >>

SEO-analyse en rapportage: Altijd inzicht in je resultaten

Bij Doelbewust Online Marketing zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in de resultaten van onze inspanningen. We bieden uitgebreide SEO-analyses en rapportages zodat je de voortgang en resultaten van je SEO strategie kunt volgen.

Onze rapportages zijn helder en begrijpelijk, zodat je precies weet wat er speelt. We bespreken de resultaten regelmatig met je en passen onze strategie aan waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent en je doelen bereikt worden.

Vrijblijvende SEO scan Contact >>

 

Neem de eerste stap naar groei met een SEO scan

Bij Doelbewust Online Marketing helpen we MKB bedrijven al 15 jaar om hoger in Google te komen. Met onze unieke Doelbewust 4S methode realiseren we meetbare resultaten. Ontdek hoe onze strategieën, contentcreatie en technische expertise jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten. Vraag nu een vrijblijvende SEO scan aan en ervaar de groeiversnelling voor je bedrijf!

Vrijblijvende SEO scan Contact >>

SEO aspecten voor optimale vindbaarheid

Essentiële factoren voor een succesvolle SEO-strategie

Bij het optimaliseren voor SEO moeten tal van elementen worden overwogen. Een uitgebreide aanpak, bestaande uit technische en inhoudelijke verbeteringen, is cruciaal. Hier zijn acht belangrijke aspecten om in gedachten te houden voor een effectieve SEO-strategie.

Trefwoordonderzoek: De eerste stap naar succes

Trefwoordonderzoek is een fundamenteel onderdeel van elke SEO-strategie. Door te begrijpen welke termen jouw doelgroep gebruikt, kun je gerichte content creëren. Het identificeren en integreren van relevante trefwoorden helpt je om hoger in Google te komen en meer gerichte bezoekers aan te trekken.

Hoogwaardige content: Sleutel tot betrokkenheid

De kwaliteit van je content is van groot belang voor SEO. Zoekmachines waarderen inhoud die informatief, relevant en boeiend is. Goede content trekt bezoekers aan en houdt ze langer op je site, wat resulteert in betere rankings. Publiceer regelmatig waardevolle artikelen om je vindbaarheid te vergroten.

Technische SEO: Optimaliseer je fundament

Technische SEO omvat de optimalisatie van de backend van je website. Dit omvat zaken zoals laadsnelheid, mobiele responsiviteit en een duidelijke site-architectuur. Een goed geoptimaliseerde site biedt een betere gebruikerservaring en helpt zoekmachines je inhoud beter te indexeren.

On-page optimalisatie: Verfijn je webpagina’s

On-page optimalisatie is gericht op het verbeteren van de inhoud en structuur van je individuele webpagina’s. Dit omvat het gebruik van relevante trefwoorden, het optimaliseren van meta-tags en het creëren van een goede interne linkstructuur. Dit helpt zoekmachines om je pagina’s beter te begrijpen en te ranken.

Linkbuilding: Verhoog je domein autoriteit

Linkbuilding is cruciaal voor het opbouwen van je online autoriteit. Een cruciaal aspect om hoger in Google te komen. Het verkrijgen van backlinks van kwalitatieve, relevante websites kan je positie in de zoekresultaten aanzienlijk verbeteren. Door waardevolle content te bieden en samen te werken met andere sites, kun je een sterk backlinkprofiel opbouwen.

Gebruikerservaring: Houd je bezoekers tevreden

Een positieve gebruikerservaring is essentieel voor SEO. Zoekmachines zoals Google geven de voorkeur aan websites die snel laden, makkelijk te navigeren zijn en een aantrekkelijk ontwerp hebben. Een gebruiksvriendelijke site zorgt ervoor dat bezoekers langer blijven en minder snel wegklikken.

Lokale SEO: Bereik je directe omgeving

Lokale SEO is belangrijk voor bedrijven die lokaal opereren. Optimaliseer je Google Mijn Bedrijf-profiel en gebruik lokale zoekwoorden om je zichtbaarheid in lokale zoekresultaten te verbeteren. Dit helpt je om meer klanten uit je directe omgeving aan te trekken en je lokale concurrentie te overtreffen.

SEO-analyse en rapportage: Continu verbeteren

Regelmatige SEO-analyse en rapportage zijn cruciaal voor het succes van je strategie. Gebruik tools zoals Google Analytics en Search Console om je prestaties te monitoren. Analyseer welke aspecten goed werken en welke verbetering nodig hebben, en pas je strategie voortdurend aan om betere resultaten te behalen.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB