No cure no pay seo

Steeds vaker zien we online marketing bureaus die no-cure-no-pay SEO aanbieden. Van te voren wordt bepaald op welke zoekwoorden een toppositie behaald gaat worden (meestal top 3 of top 5). Er hoeft pas betaald te worden als de posities ook daadwerkelijk behaald zijn. Op het eerste gezicht lijkt dit ideaal: je hebt namelijk niks te verliezen. Dat is dan ook de reden dat wij dit aan aantal jaren aan onze klanten hebben aangeboden. Maar toch zitten er ook nadelen aan no-cure-no-pay SEO. Wat de voor- en nadelen zijn, ontdek je hieronder.

Lego

VOORDELEN NO-CURE-NO-PAY SEO

Het grootste voordeel van SEO uitbesteden op basis van no-cure-no-pay is overduidelijk het verleggen van het risico. Je loopt als website-eigenaar geen risico dat je niet krijgt waarvoor je betaalt. De afrekening vindt pas plaats wanneer het online marketing bureau de doelstellingen heeft behaald. Daardoor zullen zij zich extra hard inzetten om de doelstelling te behalen, zodat zij achteraf betaald worden voor hun diensten. Kort samengevat zijn dit de twee voordelen:

  • Je hoeft niet te betalen als de doelstelling niet wordt gehaald
  • De verantwoordelijkheid ligt bij het SEO bureau. Als het wat minder gaat, moeten zij extra uren investeren waarvoor jij niet hoeft te betalen.

Besteed je SEO uit bij Doelbewust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NADELEN NO-CURE-NO-PAY SEO

Na een aantal jaren no-cure-no-pay SEO aan te bieden hebben wij besloten om dit toch niet meer te doen. En dat is niet omdat we onze doelstellingen niet behaalden, of omdat het ons minder opleverde.

We werken hier bij Doelbewust allemaal met een gezamenlijk doel: onze klanten zo goed en efficiënt mogelijk helpen met hun online marketing. En we merkten dat dit er soms toe kan leiden dat zeer belangrijke en relevante zoekwoorden buiten beschouwing worden gelaten. Want wat als we nét 1 positie te laag staan? Dan hebben we een half jaar of een jaar gewerkt zonder iets te verdienen. Daardoor loop jij als website-eigenaar het risico dat de focus op de verkeerde zoekwoorden wordt gelegd, en dat je achteraf niet het maximale uit het afgesproken bedrag hebt gehaald. En dat draagt bij ons weer niet bij aan ons gemeenschappelijke doel: zorgen voor het beste online succes voor onze klanten.

LAAT JOUW VOORSTEL CONTROLEREN

Wil jij toch beginnen met no-cure-no-pay SEO? En heb je al een voorstel van een partij of ga je er binnenkort een aanvragen? Laat deze dan controleren door een andere, onafhankelijke SEO specialist. Zo ben je er zeker van dat de aandacht op de juiste zoekwoorden komt te liggen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

🔎 Wat is SEO?

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Het is een techniek die online marketing experts gebruiken om pagina’s hoger in Google te laten komen.

🔎 Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist creëert en optimaliseert pagina’s van een website zodat deze beter gevonden worden. De ranking van een pagina wordt door Google bepaald aan de hand van 200+ factoren. Een SEO specialist houdt met alle factoren rekening voor optimale prestaties in de zoekresultaten.

🔎 Wat levert een SEO specialist mij op?

Een SEO specialist levert je beter posities in de organische zoekresultaten van Google. Hierdoor bereik je jouw potentiële klanten op het moment dat zij in Google zoeken naar wat jij te bieden hebt.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 39 recensies
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in