Online marketing bureau Den Haag | Doelbewust Online Marketing
Homebanner overlay Online marketing bureau Almere Homebanner overlay-triangle

Online marketing bureau Den Haag

Zoek je een online marketing bureau voor de regio Den Haag? Zoek dan niet verder! Doelbewust online marketing is al ruim 15 jaar dé specialist die je zoekt. Met mega transparante en meetbare online marketing helpen wij jouw onderneming naar online groei. Benieuwd hoe we dit doen? Lees dan gauw verder of vraag direct een vrijblijvende online marketing scan aan!

 

 

Online marketing bureau Den Haag | Onze aanpak

Je wil online marketing in Den Haag laten uitvoeren. Een mooie stap richting online groei. Bij Doelbewust start het traject met het bepalen van de juiste groeistrategie op basis van jouw wensen en doelen. We voeren maandelijks werkzaamheden uit a.d.h.v. het afgesproken budget. Daarnaast houd een vaste contactpersoon je op de hoogte van de voortgang. Transparantie ten top!

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Een doelbewuste groeistrategie

Een goed resultaat begint met het bepalen van de juiste groeistrategie. Bij Doelbewust bepalen wij de strategie aan de hand van verschillende factoren. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de autoriteit, content en techniek van je huidige website.

Daarnaast onderzoeken we de branche waar je werkzaam in bent en de online kansen die er zijn. Een onderzoek naar je concurrentie is hierin ook belangrijk. Wanneer we een goed overzicht van dit alles hebben weten we welke strategie toe te passen.

Gratis online marketing scan

Online marketing bureau

Online marketing bureau Den Haag | Nieuwe kansen ontdekken

Met onze online marketing voor in Den Haag kijken wij met een vooruitziende blik naar kansen voor jouw onderneming. We richten ons tijdens de online marketing op vooraf bepaalde zoektermen waarop jouw website kan gaan ranken. Maar dat is niet het enige.

We onderzoeken tijdens het traject ook nieuwe kansen voor jouw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan producten en/of diensten met een hoog zoekvolume maar weinig of geen aanbieders.  Dit kan een mooie kans zijn om een voorsprong op de concurrentie te nemen.

Communicatie tijdens het traject

Transparantie is één van onze kernwaarden. Tijdens het online marketing traject zorgen wij dan ook voor korte lijntjes in de communicatie. Je hebt dan ook altijd één contactpersoon voor vragen rondom jouw online marketing.

We brengen je maandelijks op de hoogte van de gedane werkzaamheden en de geboekte resultaten. Daarnaast heb je middels onze overzichtelijke dashboards altijd inzicht in jouw online marketing. Dat is de kracht van Doelbewust!

Pooltafel

Online marketing bureau Den Haag | Vrijblijvend inzicht

Als je online marketing voor in Den Haag wilt laten uitvoeren zijn wij het bureau dat je zoekt. Wij begrijpen dat je wellicht eerst wilt weten hoe jouw website er nu voor staat en wat je kansen in de markt zijn. Zo kan je voor jezelf bepalen of het zinvol is.

Om die reden bieden wij je een vrijblijvende online marketingscan aan. Onze specialisten geven je daarmee inzicht in de kwaliteit van je website, jouw online kansen en hoe je concurrenten ervoor staan. Wanneer mogen wij de scan voor jou uitvoeren?

Vrijblijvende online marketing scan

Veelgestelde vragen

Heb je een goedlopende onderneming maar laat je online nog kansen liggen? Dan kan het toepassen van online marketing op jouw onderneming een uitstekende keuze zijn. Het vergoot de online zichtbaarheid van jouw onderneming waardoor je meer websitebezoekers ontvangt. De kans op een conversie wordt hiermee sterk vergroot.

Voor online marketing geldt geen standaard budget. Het is afhankelijk van de huidige staat van je website, de markt waarin je je bevindt en hoe snel je resultaten wilt zien. In principe is het mogelijk om met een klein budget een online marketing traject te starten. Het zal dan wel wat langer duren voordat er resultaten geboekt worden.

Een online marketing richt jouw website in de loop der tijd zo in dat deze beter gevonden gaat worden door de zoekmachines. Zo wordt er o.a. naar de , het aantal backlinks en de aangeboden content van jouw website gekeken. En zo zijn er nog veel meer ranking factoren waar een online marketing bureau naar kijkt.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB