fbpx Menu

SEO Amersfoort

SEO in Amersfoort voor je bedrijf uitbesteden? Kies voor Doelbewust Online Marketing! Nabij Amersfoort gevestigd in Veenendaal, beschikken wij over ruim 15 jaar ervaring in online marketing én websites & webshops. Juist die synergie is onze kracht: wij weten wat ervoor nodig is om een conversiegerichte website te realiseren.

Wie bieden no-cure-no-pay SEO aan. Niet binnen de afgesproken tijd de afgesproken doelstellingen behaald? Je betaalt niks en krijgt al het gedane werk voor niks.

Waarom SEO Amersfoort noodzakelijk is

SEO uit laten voeren in Amersfoort voor jouw website? Dat is zeer verstandig, want een mooie website is uiteraard een goed middel om potentiële klanten naartoe te verwijzen. Tenminste, als je die potentiële klanten persoonlijk kent. Wil je ze bereiken via internet, dan is SEO onontbeerlijk voor je website. Na het laten realiseren van een website ben je er meestal nog niet. Waarschijnlijk sta je ergens op pagina 4 of 5 van Google. En veel verder dan de eerste pagina komen de meeste bezoekers niet. Je website is dan dus nog geen middel tot doel. Je zorgt voor een betere online vindbaarheid met SEO.

Zoekmachine optimalisatie Amersfoort

SEO of zoekmachine optimalisatie nabij Amersfoort, kun je laten verzorgen door Doelbewust Online Marketing. SEO is het optimaliseren van je website voor Google. Ten eerste is het belangrijk dat je website helemaal conversiegericht is geoptimaliseerd. Onze ervaren webdesigners kunnen de optimalisatie van je website of webshop vlot en vakkundig in de praktijk brengen. Voor de teksten gaat onze content specialist aan de slag met je teksten. Wanneer alles staat zoals de bedoeling is kunnen we beginnen met linkbuilding om de populariteit van je website te verhogen.

Vindbaar worden op zoekwoorden

We voeren voor linkbuilding eerst een zoekwoordenonderzoek uit. We bekijken welke woorden interessant zijn voor je doelgroep, op welke woorden en hoe vaak erop wordt gezocht en of er te concurreren valt met je directe concurrenten. We kunnen bijvoorbeeld ook adviseren om zowel te beginnen met Google Ads als SEO. Met Google Ads sta je namelijk direct bovenaan, terwijl we voor SEO vaak langer de tijd nodig hebben om een goede positie in de zoekmachine te behalen. Dit kan enkele weken tot vele maanden duren, afhankelijk van het aantal uren SEO dat wij voor je uitvoeren per maand en hoe lang je concurrentie al bezig is met SEO.

Meer informatie over SEO

Wil je meer informatie over SEO? Laat je dan eens adviseren door Elmar! Neem contact met hem op via het contactformulier of neem telefonisch contact met hem op.

Onze succesverhalen

Dozenhal

van 15 naar 50 conversies p/m
van €160,- per conversie naar €22,-
Op de eerste plek in Google
dozenhal

Opslagman

120% meer verkeer
#1 in Google in +20 plaatsen
Twee nieuwe vestigingen
opslagman

Repromat

Prachtige nieuwe website
230% meer bezoekers
In top 3 Google met 15+ woorden
repromat

Zoekmachine adverteren (SEA) via Google Ads. Voor meer relevant verkeer naar je website. Met Google Ads wordt je bedrijf in Google getoond op specifieke zoekwoorden en in geselecteerde regio’s. Met Google Ads krijg je meer bezoekers naar je website.

Meer over zoekmachine adverteren >>

online succes realiseren wij o.a. voor: