SEO Amsterdam | Online zichtbaar door zoekmachine optimalisatie
Homebanner overlay Pooltafel Homebanner overlay-triangle

SEO Amsterdam

SEO in Amsterdam laten uitvoeren; een verstandige keuze als je online groei wilt boeken! Wat ook verstandig is om jouw SEO door Doelbewust Online Marketing te laten uitvoeren. Wij zijn al ruim 15 jaar dé groeiversnellers voor het MKB. Met innovatieve en bewezen groeistrategieën laten wij jouw onderneming online naar recordhoogte groeien. Kies doelbewust en ga voor die topposities in Google!

SEO Amsterdam | Samen online winnen

Je bent op zoek naar een SEO bureau in Amsterdam. Een bureau dat er op een organische manier voor gaat zorgen dat jouw producten en/of diensten online zichtbaar en vindbaar worden. Zoek niet verder, Doelbewust is de partij die je zoekt. Je geniet bij ons van mega transparante en meetbare online groei. Het vormt de basis van onze dienstverlening.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

De strategie als basis voor de online groei van jouw onderneming

Jouw SEO traject begint met het bepalen van de juiste groeistrategie. Allereerst voeren we een zoekwoordenonderzoek uit. Dit onderzoek geeft ons relevante zoektermen voor jouw onderneming en geeft ons tegelijkertijd een blik op jouw concurrenten.

Vervolgens analyseren we 3 belangrijke SEO pijlers van jouw website. We kijken hierbij naar de autoriteit, content en techniek van jouw website. Als laatste maken wij een SEO planning afhankelijk van jouw budget. Dit alles te samen vormt jouw groeistrategie.

SEO Amsterdam | Contact tijdens het traject

Na het bepalen van de juiste strategie kan het traject echt beginnen. Tijdens het SEO traject zullen wij je op de hoogte houden van de voortgang. Je hebt een vaste contactpersoon waarbij je terecht kan voor vragen of opmerkingen.

Daarnaast plannen we in overleg met jou periodieke gesprekken in. Dit kan als belafspraak maar ook als fysieke afspraak op kantoor. Het hebben van korte lijntjes in de communicatie bied de mogelijkheid om te sparren over de strategie of de resultaten.

Met een vooruitziende blik op de toekomst van jouw onderneming

Om de SEO voor jou als klant zo goed mogelijk uit te voeren vinden wij het belangrijk dat we continu investeren in nieuwe kennis. Onze medewerkers zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

Het stelt ze in staat om met een vooruitziende blik te werken waardoor niet alleen huidige kansen voor jouw onderneming benut worden, maar bijvoorbeeld ook nieuwe ideeën aangedragen worden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe zoektermen met veel potentie t.o.v. jouw concurrentie.

webdesign ede
Teammeeting over het adverteren op Instagram

SEO Amsterdam | Vrijblijvende SEO-scan

Vraag je jezelf af wat SEO Amsterdam jou kan opleveren? Of wil je wellicht inzicht in hoe jouw website nu scoort op basis van ranking factoren zoals autoriteit, content en/of techniek. Vraag dan geheel vrijblijvend een SEO scan aan!

Uit deze scan komen waardevolle inzichten die we in een overzichtelijk rapport aan jou presenteren. Het geeft je een goed beeld van wat ervoor nodig is om de topposities in Google te bereiken. Onze SEO specialisten gaan graag voor je aan de slag!

Gratis SEO Scan

Veelgestelde vragen

SEO is afkorting voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het doel van SEO is het organisch vergroten van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw producten en/of diensten. Uiteindelijk zal dit meer websitebezoekers opleveren en met een goede on-page SEO ook meer conversies en daarmee dus ook meer omzet.

Het grootste voordeel van het inhuren van een SEO bureau is het feit dat zij specialisten in dienst hebben die precies weten wat ervoor nodig is om de online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw onderneming te vergroten. Daarnaast beschikken zij over een groot aantal professionele tools die helpen bij het SEO optimaliseren van je website.

Over het algemeen is het binnen elke branche mogelijk om SEO uit te voeren. Wel is het zo dat de ene branche meer concurrentie heeft dan de andere waardoor het moeilijker kan zijn om bovenaan de zoekresultaten te komen. Een vooronderzoek kan je duidelijkheid geven over de te verwachten resultaten en hoe lang het duurt om de gewenste posities te bereiken.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB