fbpx Menu

SEO Ede

SEO Ede

SEO in Ede heeft zin voor je bedrijf als jij met jouw website hoger in Google wilt komen op de voor jou belangrijke zoekwoorden. SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie. Onze online-marketeers hanteren een gestructureerde en beproefde methode om je website hoger in Google te krijgen. Voor zoekmachine optimalisatie nabij Ede staat Doelbewust Online Marketing graag tot je dienst.

Werkwijze bij SEO Ede

Bij het uitvoeren van SEO nabij Ede onderzoekt Doelbewust Online Marketing als eerste belangrijke zoekwoorden voor jouw bedrijf. Wat voor product of dienst verkoop je? Samen stellen we een lijstje op waarop je vindbaar zou willen worden of met andere woorden: wat gebruikers waarschijnlijk intypen als ze naar jouw dienst of product op zoek zijn. We analyseren waarop gebruikers zoeken en welke woorden we moeten kiezen. Hebben we een selectie dan schrijven we eerst een unieke tekst voor elk woord: een SEO-tekst.

SEO-teksten en linkbuilding

Bij het schrijven van SEO-teksten gelden een aantal regels. Het zoekwoord moet op een bepaalde manier erin voorkomen, de tekst moet een minimum aantal woorden hebben en de tekst moet ook nog eens leuk en informatief zijn om te lezen voor je bezoekers. Nadat de tekst online is gezet, voeren we linkbuilding voor de pagina uit. Bij linkbuilding verzamel je verschillende links die verwijzen naar de nieuwe pagina. Op die manier maak je aan Google duidelijk dat het een belangrijke pagina is en op die manier kom je langzaam maar zeker hoger in Google.

Maandelijkse rapporten

De progressie van je positie in de zoekmachine houden wij voor je bij met verschillende tools. Maandelijks ontvang je van ons een rapport waarin de resultaten van ons werk helder en overzichtelijk worden gepresenteerd. Mocht je daar vragen over hebben, dan kun je altijd contact met onze online-marketeers opnemen om het een en ander te verduidelijken.

Zoekmachine optimalisatie Ede

Wil jij SEO of zoekmachine optimalisatie in Ede door ons laten uitvoeren voor jouw website? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Hoewel SEO een lange termijn project is, kan een goede SEO specialist altijd een prognose geven hoe lang het duurt voordat je pagina 1 bereikt in Google.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

Wat is SEO?

Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) is een proces van constante optimalisaties om pagina’s hoger te laten scoren in Google. De optimalisatie gebeuren op 3 gebieden: techniek, content en populariteit. In totaal zijn er meer dan 200 factoren die de ranking bepalen. Met SEO worden de factoren zo goed mogelijk geoptimaliseerd.

Waar te beginnen met SEO?

Dit is een veel gestelde vraag. Het antwoord varieert per website. Vraag een vrijblijvende online marketing scan aan om een antwoord te krijgen voor jouw website.

Kan ik ook in Google komen zonder SEO?

Ja, je kunt ook betalen aan Google om hoog te scoren op bepaalde zoekwoorden. Je betaalt dan voor iedere keer dat iemand op jouw link klikt. Dit wordt ook wel SEA (Search Engine Advertising) genoemd.

Onze succesverhalen

Dozenhal

van 15 naar 50 conversies p/m
van €160,- per conversie naar €22,-
Op de eerste plek in Google
dozenhal

Opslagman

120% meer verkeer
#1 in Google in +20 plaatsen
Twee nieuwe vestigingen
opslagman

Repromat

Prachtige nieuwe website
230% meer bezoekers
In top 3 Google met 15+ woorden
repromat

Zoekmachine adverteren (SEA) via Google Ads. Voor meer relevant verkeer naar je website. Met Google Ads wordt je bedrijf in Google getoond op specifieke zoekwoorden en in geselecteerde regio’s. Met Google Ads krijg je meer bezoekers naar je website.

Meer over zoekmachine adverteren >>

online succes realiseren wij o.a. voor:

Online marketing trends
en inzichten ontvangen?

(maximaal 1x per maand)