SEO Ede | Groei verder met Doelbewust Online Marketing
Homebanner overlay Pooltafel Homebanner overlay-triangle

SEO Ede

Wil je graag SEO nabij Ede laten uitvoeren? SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ oftwel zoekmachine optimalisatie. De SEO experts van Doelbewust zullen jouw website optimaliseren met belangrijke zoekwoorden, content en linkbuilding zodat jouw website hoger gaat scoren in Google! Doelbewust gaat de groei van jouw bedrijf realiseren!

Startpunt naar online succes: De kracht van zoekwoorden

Wat is het startpunt van ons SEO bureau te Ede? Als eerste onderzoeken wij de belangrijke zoekwoorden die bij jouw product of dienst horen. Als we een selectie van zoekwoorden hebben, schrijven we vervolgens een unieke tekst bij elk zoekwoord: een SEO-tekst. Onder andere zullen de SEO teksten van Doelbewust jouw online vindbaarheid vergroten!

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

SEO optimalisatie: Krachtige SEO-teksten en linkbuilding

Bij het schrijven van onze SEO-teksten moeten we rekening houden met verschillende factoren. Denk hierbij aan het De kwaliteit van je content, of de juiste zoekwoorden voorkomen, etc. Nadat de SEO teksten online zijn gezet zullen we hier linkbuilding voor verrichten.

Bij linkbuilding worden er links gemaakt die naar jouw website linken. Dankzij de combinatie van goede SEO content en gestructureerde linkbuilding komt jouw website op een natuurlijke manier hoog in google! Als klant krijg je updates van al onze SEO Ede werkzaamheden.

Social media specialist

Doelgerichte SEO te Ede: Focus op transparantie & resultaten

Bij Doelbewust hebben wij enkele belangrijke doelen die we willen nastreven zoals: Transparante en resultaatgerichte online marketing. Dit betekent dat je bij ons een SEO expert als aanspreekpunt krijgt met toegang tot overzichtelijke dashboards.

Met onze transparante SEO aanpak bedoelen wij open en eerlijke communicatie naar onze klanten. Wij geloven in een samenwerking waarbij jouw wensen & doelen centraal staan. Daarnaast ligt onze focus op het behalen van effectieve en meetbare resultaten.

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Gratis SEO scan: Wat zijn jouw groeikansen?

Ben je op zoek naar manieren om je website beter vindbaar te maken? Bij ons SEO bureau te Ede begrijpen we het belang van een sterke online aanwezigheid. Daarom bieden wij jou een gratis online marketing scan. Zo kunnen we achter jouw groeikansen komen!

Bij onze scan kijken we naar verschillende factoren: Hoe hoog zijn je posities in Google en hoe goed scoort je website in verhouding tot je concurrentie? Ook analyseren we je website op de laadsnelheid, inhoudelijke content en gebruiksvriendelijkheid.

Vrijblijvende online marketing scan

webdesign ede

Veelgestelde vragen

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ oftwel zoekmachine optimalisatie. Door SEO toe te passen kun je op een natuurlijke manier hogere posities halen in zoekmachines zoals Google en Bing. Belangrijke factoren zijn onder andere: De techniek, content en populariteit van je website. In totaal zijn er meer dan 200 factoren die je ranking bepalen.

SEO is essentieel voor het verbeteren van de online zichtbaarheid van je website. Dit resulteert uiteindelijk in meer klanten of bezoekers. Wil je ook SEO in ede? Vraag een vrijblijvende online marketing scan aan om te kijken welke groeikansen jouw website heeft!

Jazeker, je kunt ook gebruik maken van advertenties om je zichtbaarheid te vergroten. Je betaald dan elke keer als er op je advertentie geklikt wordt. Dit wordt ook wel SEA genoemd (Search Engine Advertising). Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vragen.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB