SEO Ede

SEO in Ede heeft zin voor je bedrijf als jij met jouw website hoger in Google wilt komen op de voor jou belangrijke zoekwoorden. SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie. Onze online-marketeers hanteren een gestructureerde en beproefde methode om je website hoger in Google te krijgen. Voor zoekmachine optimalisatie nabij Ede staat Doelbewust Online Marketing graag tot je dienst.

Lego

Werkwijze bij SEO Ede

Bij het uitvoeren van SEO nabij Ede onderzoekt Doelbewust Online Marketing als eerste belangrijke zoekwoorden voor jouw bedrijf. Wat voor product of dienst verkoop je? Samen stellen we een lijstje op waarop je vindbaar zou willen worden of met andere woorden: wat gebruikers waarschijnlijk intypen als ze naar jouw dienst of product op zoek zijn. We analyseren waarop gebruikers zoeken en welke woorden we moeten kiezen. Hebben we een selectie dan schrijven we eerst een unieke tekst voor elk woord: een SEO-tekst.

SEO-teksten en linkbuilding

Bij het schrijven van SEO-teksten gelden een aantal regels. Het zoekwoord moet op een bepaalde manier erin voorkomen, de tekst moet een minimum aantal woorden hebben en de tekst moet ook nog eens leuk en informatief zijn om te lezen voor je bezoekers. Nadat de tekst online is gezet, voeren we linkbuilding voor de pagina uit. Bij linkbuilding verzamel je verschillende links die verwijzen naar de nieuwe pagina. Op die manier maak je aan Google duidelijk dat het een belangrijke pagina is en op die manier kom je langzaam maar zeker hoger in Google.

Maandelijkse rapporten

De progressie van je positie in de zoekmachine houden wij voor je bij met verschillende tools. Maandelijks ontvang je van ons een rapport waarin de resultaten van ons werk helder en overzichtelijk worden gepresenteerd. Mocht je daar vragen over hebben, dan kun je altijd contact met onze online-marketeers opnemen om het een en ander te verduidelijken.

Zoekmachine optimalisatie Ede

Wil jij SEO of zoekmachine optimalisatie in Ede door ons laten uitvoeren voor jouw website? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Hoewel SEO een lange termijn project is, kan een goede SEO specialist altijd een prognose geven hoe lang het duurt voordat je pagina 1 bereikt in Google.

Veel gestelde vragen

Wat is SEO?

Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) is een proces van constante optimalisaties om pagina’s hoger te laten scoren in Google. De optimalisatie gebeuren op 3 gebieden: techniek, content en populariteit. In totaal zijn er meer dan 200 factoren die de ranking bepalen. Met SEO worden de factoren zo goed mogelijk geoptimaliseerd.

Waar te beginnen met SEO?

Dit is een veel gestelde vraag. Het antwoord varieert per website. Vraag een vrijblijvende online marketing scan aan om een antwoord te krijgen voor jouw website.

Kan ik ook in Google komen zonder SEO?

Ja, je kunt ook betalen aan Google om hoog te scoren op bepaalde zoekwoorden. Je betaalt dan voor iedere keer dat iemand op jouw link klikt. Dit wordt ook wel SEA (Search Engine Advertising) genoemd.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Rating
4.3
Based on 39 reviews
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in

-->