Menu

SEO Veenendaal

Zoek je een online marketing bureau voor je SEO in Veenendaal? Dan zit je goed bij Doelbewust Online Marketing! SEO is een duur woord voor zoekmachine optimalisatie in Veenendaal: het verbeteren van je website om daarmee een betere positie in de zoekresultaten van Google te krijgen. Wist je namelijk dat maar liefst 34% procent op het eerste zoekresultaat in de zoekmachines klikt? Voor de positie 1 tot en met 3 is dit ruim 60 procent van alle internetgebruikers. Je ziet het: een goede positie in Google is onontbeerlijk om meer klanten te genereren.

SEO in Veenendaal laten uitvoeren

Als de specialisten van Doelbewust SEO in Veenendaal voor jouw website gaat uitvoeren dan maken we eerst een analyse van de status quo. We gaan in gesprek over de zoekwoorden waarop jij graag gevonden wilt worden. Dit doen we door een zoekwoordanalyse uit te voeren. Met behulp van de keywordplanner van Google kunnen we bekijken hoe vaak er gemiddeld per maand op de woorden wordt gezocht die je hebt uitgekozen. Met andere woorden: zijn de woorden een goede keuze of kunnen we beter alternatieven uitzoeken? Na de selectie van de zoekwoorden bekijken we hoe je concurrenten het doen op deze woorden. Vervolgens bepalen we wat voor strategie nodig is om een goede positie te behalen.

Factoren die een rol spelen bij zoekmachine optimalisatie

SEO is een vak apart. Er komen namelijk meerdere facetten bij kijken. Als je niet beschikt over de juiste kennis en zelf aan de slag gaat kan dit een averechts effect op je website hebben. Bekijk de SEO-checklist die wij hebben opgesteld.

Onze SEO-specialisten zijn dol op zoekmachine optimalisatie in Veenendaal. Zij werken dagelijks hard aan de online vindbaarheid van onze klanten. Welke onderdelen zijn belangrijk bij SEO?

  • Teksten: als we de juiste zoekwoorden hebben geselecteerd, moeten daar zogenoemde SEO-teksten voor geschreven worden. Het woord moet een bepaald aantal keer terugkomen in de tekst.
  • Links verzamelen van andere websiteslinkbuilding is belangrijk om Google te laten weten dat jouw website belangrijk is. Dat doen we door op verschillende websites die met jouw branche te maken hebben links te plaatsen naar je website. Google merkt dit ook en zet je als resultaat hoger in de resultaten neer.
  • Onpage optimalisatie: we nemen hiervoor je website onder de loep. De duur dat bezoekers op je website blijven, wordt namelijk ook bijgehouden door Google. Hoe langer bezoekers blijven, hoe beter dat is. Bedenk namelijk dat Google graag relevante resultaten toont aan internetgebruikers. Als bezoekers dus langer blijven, gaat Google ervan uit dat het een passend resultaat heeft geboden aan de gebruiker.

Benieuwd wat onze SEO-helden voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of kunnen wij iets voor u betekenen op gebied van webdesign in Veenendaal?Vraag vrijblijvend een offerte aan of lees eerst meer over: seo wat is dat.

Google PartnersGoogle AdsGoogle AnalyticsErkend Leerbedrijf