SEO Veenendaal | Groei verder met Doelbewust online marketing
Homebanner overlay Pooltafel Homebanner overlay-triangle

SEO Veenendaal

Zoek je een SEO bureau Veenendaal? Zoek dan niet verder! Doelbewust Online Marketing is de partij die je zoekt! Al meer dan 15 jaar zijn wij de groeiversnellers voor het MKB. Door onze jarenlange SEO ervaring weten we precies wat we moeten doen om jouw onderneming online te laten groeien. Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan gauw verder!

 

SEO | Wat is het?

SEO is een afkorting van Search Engine Optimization en draait om het organisch vergroten van je online vindbaarheid. Dit wil zeggen dat wij er alles aan doen om zonder betaalde advertenties jouw onderneming naar de topposities in Google te pushen. SEO zorgt voor meer websitebezoeken, leads en klanten!

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

SEO als basis voor online groei

SEO kan een uitstekende bijdrage leveren aan de online groei van jouw onderneming. SEO optimalisatie laat je website stijgen in de zoekresultaten. Je krijgt hierdoor meer websitebezoekers en meer potentiële klanten.

Het is een uitstekende strategie voor ondernemers die hun website voor de lange termijn willen optimaliseren. Een SEO-traject zorgt voor continuïteit en een stabiele positie in de zoekresultaten.  Ons team van SEO specialisten gaat graag voor je aan de gang!

Vrijblijvende afspraak maken

Social media specialist

SEO Veenendaal | Strategie rondom SEO

Bij SEO bureau Veenendaal zorgen wij voor een strategie die aansluit bij jouw marketingdoelen. Zoektermen onderzoek staat aan de basis van je  SEO-traject. Vervolgens kijken we naar je concurrenten en wat in welke tijd mogelijk is.

We zullen we in fases verschillende factoren van je website optimaliseren. Denk aan de aangeboden content, de technische aspecten van je website en de kwaliteit van je linkprofiel. Dit zijn belangrijke componenten voor zoekmachines.

 

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Een vooruitziende blik is key

Start je bij ons een SEO-traject? Dan weet je zeker dat het in goede handen is. Door onze jarenlange opgedane kennis in verschillende branches weten we dat SEO valt of staat bij een vooruitziende blik. Innovatie is key!

Ons team van SEO specialisten kijkt daarom verder dan het heden. Zij bepalen welke trends en ontwikkelingen van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw SEO traject. Zo laten we jouw website excelleren en blijf je de concurrentie voor.

 

 

webdesign ede
Teammeeting over het adverteren op Instagram

SEO Veenendaal | Vrijblijvende scan

Wellicht ben je benieuwd hoe je website staat in verhouding tot je concurrenten? Of waar je op dit moment kansen laat liggen? Onze gratis SEO scan geeft je inzicht in jouw online kansen en waar je het laat liggen.

Zo krijg je na de analyse vrijblijvend een overzicht met de knelpunten en aanbevelingen voor jouw website. We kijken hierbij naar de content, techniek, autoriteit en concurrentie van je website. Wacht niet langer en maak die stap naar online groei!

Gratis SEO Scan

Onze succesverhalen

De Busspecialist
De Busspecialist
67% meer conversies
51% meer organisch verkeer
Beleef Bosque
Beleef Bosque
Organisch verkeer met 69% gestegen
Vele lokale topposities in Google
Schipper Ede
Schipper Ede
62% meer offerte aanvragen
153% meer organisch verkeer

Veelgestelde vragen

Of je bedrijf SEO nodig heeft is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kan je bijvoorbeeld in een niche zitten waarbij je automatisch hoog rankt in Google omdat er weinig concurrentie is. Voor de meeste bedrijven gaat dit niet op en kan SEO van grote waarde zijn voor online groei.

Organisch is een ander woord voor natuurlijk. Dit wil zeggen dat SEO op een natuurlijke wijze toegepast moet worden zodat het algoritme van zoekmachines het niet opvalt. Het is belangrijk om alle werkzaamheden verdeeld over langere tijd toe te passen en niet in één keer.

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. SEA is de afkorting voor Search Engine Advertising. SEO is een strategie zonder betaalde advertenties terwijl SEA een strategie is op basis van betaalde advertenties. Dit is ook direct het grootste verschil tussen deze termen.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB