Word Zichtbaar op Sociale Media | Social Media Specialist
Homebanner overlay Social media specialist Homebanner overlay-triangle

Social media specialist

Zoek je een social media specialist die precies weet hoe je jouw doelgroep kan bereiken? Doelbewust staat voor je klaar! Onze social media specialisten hebben door de jaren heen prachtige resultaten geboekt voor klanten in diverse branches. Social media biedt namelijk de mogelijkheid aan om op grote schaal de ideale klanten te bereiken.

Waarom een social media expert handig is om in te schakelen

Via social media kan je al met een laag budget adverteren en een grote doelgroep bereiken. Daarbij is het belangrijk om goed in kaart te brengen welke social media platformen jouw doelgroep het meeste gebruikt en welke campagnes je het beste in kan zetten. Een social media expert kan hier direct antwoord op geven. Onze social media experts zorgen ervoor dat jouw campagne direct inspeelt op de behoefte van je doelgroep.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Waar kijkt een specialist social media naar?

Onze specialisten social media kijken voornamelijk naar de data die in een campagne wordt gestopt. We beginnen met het in kaart brengen van je doelgroep en achterhalen vervolgens welk platform hier het beste bij aansluit. In de huidige digitale wereld zijn de opties eindeloos. Verkoop je bijvoorbeeld producten of prachtige ervaringen. Deze kan je mooi communiceren via platformen als Instagram en Facebook. Bedien je een zakelijke markt? Dan is LinkedIn een goed platform voor jouw bedrijf. In elk geval blijft het bepalen van een social media strategie maatwerk. Wij zorgen ervoor dat jij het optimale rendement behaalt uit jouw social media advertenties.

webdesign ede
Tafelvoetbal doelbewust online marketing

Social advertising specialist

Een goede campagne begint met een doordachte voorbereiding. Dat begint al bij het bepalen van een doelgroep. Een social advertising specialist onderzoekt of hoe een doelgroep het beste benaderd kunnen worden en welke tone of voice gebruikt moet worden. Met content die de doelgroep aanspreekt kom je namelijk al een heel eind.

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Social ads specialist

Het inzetten van social media Ads biedt je ook de mogelijkheid om personen die reeds in contact zijn gekomen met jouw bedrijf, opnieuw te benaderen. Dat doen onze social ads specialisten middels remarketing. Daarmee benader je personen die al eens eerder je website hebben bezocht. Een goede remarketing campagne zet bezoekers om in klanten en wij gaan deze uitdaging graag aan.

Social media specialist

Wat doet een social media specialist voor jou?

We hebben tegenwoordig ontelbare mogelijkheden om online te adverteren. Een social media specialist bekijkt al deze mogelijkheden en creëert overzicht in welke platformen het beste bij jouw organisatie passen. Wij behalen positieve resultaten met een laag budget middels goed opgezette campagnes. Wil jij ook online groei ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB