Professionele Website Bouwer voor het MKB | Voor GROEI ✳️
Homebanner overlay linkbuilding doelbewust Homebanner overlay-triangle

Professionele website bouwer gezocht?

Een online marketing bureau als website bouwer? Dat maakt het verschil! Met meer dan 15+ jaar ervaring en 750+ gemaakte websites, bieden we op maat gemaakte WordPress websites die optimaal zijn voor Google en conversiegericht. Onze unieke Groei.Site methode combineert de voordelen van een maatwerk website zonder de hoge kosten.

15+ jaar online marketing ervaring: Dat maakt het verschil!

Natuurlijk wil je een website die er niet alleen maar mooi uitziet. Je wilt dat deze écht perfect gebouwd is voor Google. En je wilt een website die gemaakt is om te converteren: Bezoekers omzetten in klanten! En precies hier maken wij het verschil. De website bouwers van Doelbewust online marketing weten wat nodig is voor online succes.

De unieke Groei.Site aanpak: Het beste van twee werelden

Onze Groei.Site methode biedt de perfecte balans tussen maatwerk en thema’s. Je website laten maken door ons betekent dat je een unieke website krijgt zonder de hoge kosten en lange doorlooptijden van volledig maatwerk. Wij gebruiken geen gekochte of gedownloade thema’s, wat vaak leidt tot snelheidsproblemen en instabiliteit.

In plaats daarvan ontwikkelen we alles in-house, wat zorgt voor een stabiele en toekomstbestendige website. Onze aanpak betekent dat je profiteert van een geheel eigen uitstraling die past bij jouw bedrijf, zonder de nadelen van standaard thema’s. Het resultaat? Een tijdloze website die altijd goed functioneert.

Website offerte Portfolio >>

Google ads uitbesteden

Vindbaarheid in Google: Onze expertise voor jouw succes

Onze websites zijn gebouwd met SEO als uitgangspunt. Dit betekent dat we bij elke stap rekening houden met de vindbaarheid in Google. Onze SEO-experts zorgen ervoor dat jouw website de juiste technieken en strategieën gebruikt om hoog te scoren in zoekmachines.

We optimaliseren je content, gebruiken de juiste zoekwoorden en zorgen voor een technisch perfecte website. Dit alles leidt tot betere zichtbaarheid, meer bezoekers en uiteindelijk meer klanten. Met onze uitgebreide ervaring in SEO weten we precies hoe we jouw website naar de top kunnen brengen.

Website offerte Portfolio >>

Een greep uit ons portfolio

Provence Creations
Website van Provence Creations
Captain Cruise
Website van Captain Cruise
EKH
Website van EKH

Conversieoptimalisatie: Van bezoekers naar klanten

Een mooie website is niets waard als deze niet converteert. Daarom richten we ons op conversieoptimalisatie. Onze websites zijn gemaakt om te converteren, wat betekent dat ze zijn ontworpen om bezoekers aan te zetten tot actie, zoals het invullen van een formulier of het doen van een aankoop.

We analyseren bezoekersgedrag en passen de website aan om maximale resultaten te behalen. Door gebruik te maken van bewezen technieken en strategieën zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen bezoekers trekt, maar ook daadwerkelijk omzet genereert. Dat is de kracht van onze aanpak.

Website offerte Portfolio >>

 

Website bouwers die ook de achterkant van je website vriendelijk maken.

Wij vinden het belangrijk dat jij zelf je website kunt beheren. Daarom hebben we een aangepaste omgeving in WordPress gecreëerd. Hierdoor kun je eenvoudig wijzigingen aanbrengen, content toevoegen en je website up-to-date houden.

Onze aangepaste backend is intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat je zonder technische kennis aanpassingen kunt doen. Bovendien bieden we als website bouwers ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je website haalt. Zo blijft je website altijd actueel en relevant.

Website offerte Portfolio >>

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Meer klanten met je website? Wij helpen graag

Wanneer je voor ons kiest als website bouwer kom je verder! Natuurlijk kunnen we alleen een prachtige website voor je bouwen. Maar wil je meer? Dan kan dat! We helpen je graag aan meer klanten middels slimme online marketing. Zo kunnen we je helpen met je vindbaarheid in Google middels SEO en SEA. Onze experts staan klaar om je te helpen bij elke stap.

We monitoren de prestaties van je website en passen waar nodig aan om optimale resultaten te behalen. Met onze proactieve aanpak zorgen we ervoor dat je altijd voorop blijft lopen in de online markt. Jouw succes is ons succes, en daar zetten we ons volledig voor in.

Website offerte Portfolio >>

Seo specialisten in vergadering

Altijd up-to-date: Wij verzorgen alle WordPress en plugin updates

Een website moet niet alleen vandaag, maar ook morgen goed blijven werken. Daarom zorgen wij er als WordPress specialisten voor dat je website altijd de laatste updates heeft. Dit betekent dat je website altijd veilig, snel en up-to-date is.

Onze proactieve aanpak zorgt ervoor dat je website beschermd is tegen beveiligingsrisico’s en optimaal blijft presteren. We nemen deze zorg uit handen zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf. Met Doelbewust Online Marketing ben je altijd verzekerd van een goed functionerende website.

Website offerte Portfolio >>

Waar je rekening mee moet houden bij het laten bouwen van een website

Doel en doelgroep

Bij het laten bouwen van een website is het essentieel om eerst het doel en de doelgroep duidelijk te bepalen. Een goede website bouwer helpt je hierbij. Wie wil je bereiken en wat wil je dat ze doen op je website? Een duidelijke focus zorgt ervoor dat je website effectief is en aansluit bij de behoeften van je bezoekers. Dit verhoogt de kans op succes aanzienlijk.

Gebruiksvriendelijkheid

Een goede website moet gebruiksvriendelijk zijn. Dit betekent een intuïtieve navigatie, snelle laadtijden en een responsief design dat op alle apparaten goed werkt. Zorg ervoor dat bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken, anders haken ze snel af. Gebruiksvriendelijkheid verhoogt de tevredenheid en betrokkenheid.

Vindbaarheid in zoekmachines

SEO is cruciaal bij het laten bouwen van een website. Een ervaren website bouwer optimaliseert je content met relevante zoekwoorden en zorgt voor een goede technische structuur. Dit helpt je hoger te scoren in zoekmachines en meer organisch verkeer aan te trekken. Zonder SEO kan je website onzichtbaar blijven voor potentiële klanten.

Design en branding

Het design van je website moet aansluiten bij je merkidentiteit. Je webdesigner kiest kleuren, lettertypes en afbeeldingen die passen bij je huisstijl en boodschap. Een consistent en professioneel design wekt vertrouwen bij je bezoekers en zorgt voor een herkenbare uitstraling. Branding is essentieel voor een sterke online presence.

Snelheid en prestaties

De laadtijd van je website heeft een grote invloed op de gebruikerservaring en je SEO-ranking. Optimaliseer afbeeldingen, gebruik caching en kies voor een snelle hostingprovider om je website zo snel mogelijk te maken. Een snelle website houdt bezoekers langer vast en verbetert je conversieratio.

Contentkwaliteit

De inhoud van je website moet relevant, informatief en boeiend zijn. Schrijf heldere en beknopte teksten die waarde bieden aan je bezoekers. Gebruik visuele elementen zoals afbeeldingen en video’s om je boodschap kracht bij te zetten. Kwalitatieve content verhoogt de betrokkenheid en het vertrouwen in je merk.

Beveiliging

Zorg ervoor dat je website goed beveiligd is tegen hackers en malware. Gebruik sterke wachtwoorden, installeer beveiligingsplugins en houd je software up-to-date. Een SSL-certificaat is ook belangrijk voor de veiligheid van gegevens en om vertrouwen te wekken bij je bezoekers. Beveiliging is essentieel voor een betrouwbare website.

Onderhoud en updates

Een goede website bouwer weet dat een website nooit ‘af’ is. Regelmatig onderhoud en updates zijn nodig om je site veilig en functioneel te houden. Plan periodieke controles en werk je plugins en thema’s bij. Door je website up-to-date te houden, voorkom je technische problemen en blijf je voldoen aan de nieuwste SEO-eisen.

Kies de juiste website bouwer

Het kiezen van de juiste website bouwer is cruciaal voor het succes van je project. Zoek naar een bouwer met ervaring, goede referenties en een duidelijk begrip van jouw doelen en behoeften. Een goede samenwerking met je bouwer zorgt ervoor dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw verwachtingen en eisen.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB