WordPress specialist gezocht?

Je  zoekt een WordPress specialist voor de vervanging van je huidige website? Of voor het oplossen van een probleem met je huidige website? Of wellicht wil je een maatwerk applicatie in WordPress laten ontwikkelen? Wij hebben al honderden WordPress websites en webshops gemaakt. Met onze eigen ontwikkelde eigen templates of volledig op maat ontwikkeld.

Lego

WordPress specialist voor maatwerk of standaard websites

Wij bieden twee opties voor het realiseren van je nieuwe website of webshop. Compleet op maat ontworpen en gebouwd. Of op basis van onze in-house ontwikkelde template ontwerpen. In beide gevallen krijg je natuurlijk een strakke en goed werkende website in WordPress. Gemaakt om vindbaar te zijn en gemaakt om klanten op te leveren.

Maatwerk WordPress websites en applicaties

Een Doelbewust Prefab Website is een product van ons bedrijf Doelbewust online marketing. Doelbewust bestaat uit een team van webdevelopers en een team van online marketeers. Deze twee teams werken intensief samen. Het resultaat is een website of webshop die niet alleen geniaal is qua ontwerp en techniek. Maar ook optimaal is voor Google en bezoekers omzet in klanten. Als WordPress specialist maken wij maatwerk websites, webshops en applicaties. Voor Webshops gebruiken wij Woocommerce als webshop module in WordPress.

WordPress website op template basis

Ben je niet op zoek naar een complete maatwerk website? Bijvoorbeeld omdat dit boven je budget is? Geen probleem! Met een Doelbewust Prefab Website realiseren wij websites op basis van eigen ontwikkelde WordPress templates. Een WordPress webdesign welke geniaal gebouwd is voor Google en perfect werkt op mobiel. En natuurlijk maken we je website graag zo dat bezoekers omgezet worden in klanten.

WAT MAAKT EEN GOEDE WORDPRESS SPECIALIST?

Wij hebben heel veel ervaring met de ontwikkeling van maatwerk WordPress websites en maatwerk WordPress applicaties. Als je als webdesign bureau veel werkt met standaard (gekochte/gedownloade) templates ontwerpen dan bouw je niet echte specialistische WordPress kennis op. Wij bouwen heel veel complete maatwerk websites en applicaties. Onze programmeurs dromen WordPress. Onze mening: Een WordPress specialist wordt je door gewoon uren te maken. Jaren ervaring maakt het verschil.

WORDPRESS WEBSITES 100% DOOR ONZE EIGEN SPECIALISTEN ONTWIKKELD

Op het internet vind je duizenden WordPress template ontwerpen. Gemaakt door een WordPress specialist of door hobbyisten. Voor een paar dollar koop je er één. En zelfs met beperkte kennis heb je vrij vlot een gave website staan. Wij werken echter nooit vanuit gekochte/gedownloade templates. Deze templates worden vaak overladen met allemaal plugins en modules. En worden vaak op een gegeven moment niet meer ondersteund.

Kopzorgen

Het nadeel? Je gebruikt de meeste functies niet en door al die functies wordt je website snel traag en bij updates gaan er vaak dingen mis. Plugins die niet meer ge-update kunnen worden of niet meer werken onder de nieuwste versie van WordPress. Je website scoort niet optimaal voor Google doordat de snelheid te laag is. Je website werkt niet meer goed bij nieuwe updates. Of door al die plugins en functies wordt je website gehackt door kwetsbaarheden. Een WordPress webdesigner moet steeds weer herstelwerkzaamheden aan je website doen. Herken je deze problemen en heb je daarom een WordPress specialist gezocht? Neem contact met ons op.

WORDPRESS SPECIALIST MET MEER DAN 800+ GEMAAKTE WORDPRESS SITES

Als je 800+ WordPress websites hebt mogen maken, dan vinden we dat je best mag zeggen dat je ervaren bent. Met programmeren kom je altijd wel weer uitdagingen tegen. Programmeren is puzzelen. Maar met zoveel ervaring hebben we veel bijzondere situaties wel al eens meegemaakt. En als je geen freelance WordPress specialist bent maar meerdere collega’s op kantoor waarmee je kunt sparren en overleggen, dan vind je altijd snel een oplossing.

Bij maatwerk websites en maatwerk applicaties werken wij altijd met een fixed prijs. Van te voren maken we een urencalculatie en brengen we een offerte uit. Wij snappen dat je niet van verrassingen houdt. Duidelijkheid vooraf geeft geen naar gevoel achteraf.

Vrijblijvende afspraak maken?

Ben je op zoek naar een WordPress specialist die je nieuwe geniale website kan realiseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of voorstel.

+800 klanten door heel Nederland

Wij zitten in het midden van Nederland. In de plaats Veenendaal. Maar wij hebben klanten door heel het land. Dus zit je bijvoorbeeld in BarneveldWebdesign Arnhem of Webdesign Rhenen. Natuurlijk kunnen we persoonlijk afspreken, maar we werken ook heel vaak op afstand. Contact hebben we dan telefonisch en per e-mail. Geen probleem!

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 39 recensies
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in