Google Ads uitbesteden? Doelbewust uit Veenendaal is je specialist.

Zoekmachine adverteren

“Zoekmachine adverteren (sea) via google ads. meer relevant verkeer naar je website.”

Je hebt een mooi bedrijf en een prachtige website. Tijd om meer verkeer naar je website te trekken. Het advertentieprogramma van Google heet Google Ads. Hiermee kom je direct bovenaan in Google.

Met Google Ads wordt je bedrijf in Google getoond op specifieke zoekwoorden en in geselecteerde regio’s. Met Google Ads krijg je meer relevante bezoekers naar je website.

Waarom Google ads?

Winst of verlies met google ads?

Als je inlogt in Google Ads dan lijkt het een simpel systeem waar je snel even een campagne opzet. Echter is het een complex systeem waar je honderden instellingen kunt doen. Een slecht ingestelde campagne zorgt voor lage kwaliteitsscores. Hierdoor betaal je tot honderden procenten teveel aan Google. Je campagne wordt niet winstgevend. We horen vaak van mensen die zelf geëxperimenteerd hebben, dat het niet voor ze werkt. Wij gaan graag de uitdaging aan en laten je zien dat Google Ads zorgt voor resultaat.

Gratis Google ads analyse

Heb je een Google Ads campagne draaien? Laat ons vrijblijvend een analyse maken van je campagne. We vertellen je in begrijpbare taal wat goed gaat en wat beter kan. We durven de uitdaging aan te gaan dat we de kosten per klik verlagen en zorgen voor meer kwaliteit verkeer naar je website. Heb je nog geen Google Ads campagne? Laat ons dan vrijblijvend in beeld brengen wat de potentie voor Google Ads voor jouw bedrijf heeft. We hebben ook SEO experts in huis. Liever een analyse voor je organische vindbaarheid? Ook hiervoor kun je een vrijblijvende scan aanvragen.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 39 recensies
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in