fbpx Menu

Zoekmachine adverteren (SEA) via Google Ads. Meer relevant verkeer naar je website.

Je hebt een mooi bedrijf en een prachtige website. Tijd om meer verkeer naar je website te trekken. Het advertentieprogramma van Google heet Google Ads. Hiermee kom je direct bovenaan in Google.

Met Google Ads wordt je bedrijf in Google getoond op specifieke zoekwoorden en in geselecteerde regio’s. Met Google Ads krijg je meer relevante bezoekers naar je website.

Waarom Google Ads?

  • Direct resultaat en direct meer verkeer
  • Flexibel online marketing instrument
  • Eenvoudig te budgetteren
  • Adverteer in jouw gewenste regio

Winst of verlies met Google Ads?

Als je inlogt in Google Ads dan lijkt het een simpel systeem waar je snel even een campagne opzet. Echter is het een complex systeem waar je honderden instellingen kunt doen. Een slecht ingestelde campagne zorgt voor lage kwaliteitsscores. Hierdoor betaal je tot honderden procenten teveel aan Google. Je campagne wordt niet winstgevend. We horen vaak van mensen die zelf geëxperimenteerd hebben, dat het niet voor ze werkt. Wij gaan graag de uitdaging aan en laten je zien dat Google Ads zorgt voor resultaat.

Meer relevante bezoekers voor minder kosten per klik. Dat is de sport.”

Anne Waninge
Google Ads Specialist

Gratis Google Ads analyse

Heb je een Google Ads campagne draaien? Laat ons vrijblijvend een analyse maken van je campagne. We vertellen je in begrijpbare taal wat goed gaat en wat beter kan. We durven de uitdaging aan te gaan dat we de kosten per klik verlagen en zorgen voor meer kwaliteit verkeer naar je website. Heb je nog geen Google Ads campagne? Laat ons dan vrijblijvend in beeld brengen wat de potentie voor Google Ads voor jouw bedrijf heeft. We hebben ook SEO experts in huis. Liever een analyse voor je organische vindbaarheid? Ook hiervoor kun je een vrijblijvende scan aanvragen.

 

Bel ons nu op: 0318 – 240 240 of ga naar onze contactpagina.

Onze succesverhalen

Dozenhal

van 15 naar 50 conversies p/m
van €160,- per conversie naar €22,-
Op de eerste plek in Google
dozenhal

Opslagman

120% meer verkeer
#1 in Google in +20 plaatsen
Twee nieuwe vestigingen
opslagman

Repromat

Prachtige nieuwe website
230% meer bezoekers
In top 3 Google met 15+ woorden
repromat

Zoekmachine adverteren (SEA) via Google Ads. Voor meer relevant verkeer naar je website. Met Google Ads wordt je bedrijf in Google getoond op specifieke zoekwoorden en in geselecteerde regio’s. Met Google Ads krijg je meer bezoekers naar je website.

Meer over zoekmachine adverteren >>

online succes realiseren wij o.a. voor:

Online marketing trends
en inzichten ontvangen?

(maximaal 1x per maand)