SEO Groningen? Lokaal vindbaar in Google met Doelbewust!
Homebanner overlay Pooltafel Homebanner overlay-triangle

SEO Groningen

SEO in Groningen staat voor Search Engine Optimization in Groningen en wil zeggen zoekmachine optimalisatie in Groningen voor jouw website. Meestal wordt dit door een SEO bureau in Groningen gedaan, maar het is niet noodzakelijk dat het bureau zelf is gevestigd in Groningen. Als Doelbewust Online Marketing gevestigd in Veenendaal doen wij SEO voor verschillende bedrijven in Groningen. Lokaal vindbaar worden heeft te maken met een doordachte en slimme strategie. Dat is de basis voor jouw online succes. Laat ons daarbij helpen!

SEO in Groningen voor wie?

SEO in Groningen laten uitvoeren is met name handig voor lokale bedrijven die goed gevonden willen worden in Groningen zelf. Wat is onze werkwijze? Allereerst is het belangrijk om te onderzoeken welke zoekwoorden interessant zijn voor het bedrijf. Daarna wordt er gekeken naar de markt: hoeveel concurrentie is er? Je kunt je voorstellen dat op hypotheek Groningen meer bedrijven graag goed willen scoren dan op bijvoorbeeld dansschool Groningen. Hebben we een selectie van de meest interessante zoekwoorden gemaakt dan zorgen we met behulp van contentmarketing voor een geoptimaliseerde landingspagina die conversiegericht is ingedeeld. De pagina leidt je bezoekers zo naar het contactformulier of de knop om een offerte aan te vragen.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

SEO specialist voor het mkb

SEO is een vak voor de specialist. Er zijn meer dan 200 factoren die bepalen op welke positie je website wordt gezet. Er wordt gekscherend wel eens geroepen dat de beste plek om een lijk te verstoppen pagina 2 in Google is. Ga bij jezelf maar na hoe vaak je doorklikt naar de tweede pagina. Wij als SEO specialist zorgen ervoor dat jouw website op pagina 1 belandt en dan het liefste natuurlijk op de bovenste posities. Daar is waar de gebruikers klikken, daar is waar het online succes wordt behaald.

Social media specialist

Nieuwe website

Een goede positie in Google is alleen de moeite waard als je website uitnodigt tot bestellen en/of contact opnemen. Is je website verouderd of niet logisch ingericht dan vinden je bezoekers niet wat ze nodig hebben en zijn ze zo weer weg. Doelbewust Online Marketing kan ook een nieuwe professionele website voor je maken. Net begonnen als zzp’er of mkb’er? Ook voor een complete huisstijl zijn onze vakkundige webdesigners je aangewezen partij. Bel ons nu op: 0318 – 240 240 of mail naar: info@doelbewust.nl.

Klik voor een vrijblijvende SEO analyse

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

SEO bureau met klanten door heel Nederland

Doelbewust is een SEO bureau uit Veenendaal. Dit is natuurlijk ver weg van Groningen. Gelukkig is dit helemaal geen probleem. Het contact met onze klanten verloopt namelijk meestal via de mail en telefoon. Je hoeft dus per se niet te kiezen voor een lokaal online marketing bureau in Groningen. We hebben bijvoorbeeld SEO Zwolle en Groningen klanten en deze klanten zijn nog steeds super tevreden.

webdesign ede
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB