Agentschap accounts registreren met My Business | Doelbewust

Agentschappen accounts registreren met My Business

Voor de eerste keer laat Google agentschappen accounts registreren bij Google My Business.

Agentschappen die bij GMB zijn geregistreerd krijgen ook toegang tot een geheel nieuw dashboard dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van partners van agentschappen.

Een van de belangrijkste voordelen van het nieuwe agentschap-dashboard is de mogelijkheid om een onbeperkt aantal locaties te beheren. Accounts van niet-agentschappen zijn beperkt tot 100 locaties.

Er kunnen gebruikersgroepen worden gemaakt waarmee agentschappen interne teams kunnen beheren en de toegang tot locaties kunnen controleren.

Agentschappen die een aanzienlijk aantal locaties beheren kunnen deze efficiënter openen met verbeterde zoekfunctionaliteit in het agentschap-dashboard.

Google heeft ook enkele verbeteringen doorgevoerd voor agentschappen die accounts beheren met de Google My Business-API.

De nieuwste API-update bevat meer van de nieuwe functies die onlangs aan de web interface zijn toegevoegd zoals aanbiedingsberichten en beschrijvingen van verkopers.

Deze update wordt de komende weken uitgerold.

Bron: Matt Southern – https://www.searchenginejournal.com/google-expect-extreme-ranking-fluctuations-publishing-new-content/251593/


De groeiversnellers voor het MKB