Agentschappen accounts registreren met My Business

Voor de eerste keer laat Google agentschappen accounts registreren bij Google My Business.

Agentschappen die bij GMB zijn geregistreerd krijgen ook toegang tot een geheel nieuw dashboard dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van partners van agentschappen.

Een van de belangrijkste voordelen van het nieuwe agentschap-dashboard is de mogelijkheid om een onbeperkt aantal locaties te beheren. Accounts van niet-agentschappen zijn beperkt tot 100 locaties.

Er kunnen gebruikersgroepen worden gemaakt waarmee agentschappen interne teams kunnen beheren en de toegang tot locaties kunnen controleren.

Agentschappen die een aanzienlijk aantal locaties beheren kunnen deze efficiënter openen met verbeterde zoekfunctionaliteit in het agentschap-dashboard.

Google heeft ook enkele verbeteringen doorgevoerd voor agentschappen die accounts beheren met de Google My Business-API.

De nieuwste API-update bevat meer van de nieuwe functies die onlangs aan de web interface zijn toegevoegd zoals aanbiedingsberichten en beschrijvingen van verkopers.

Deze update wordt de komende weken uitgerold.

Bron: Matt Southern – https://www.searchenginejournal.com/google-expect-extreme-ranking-fluctuations-publishing-new-content/251593/

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in

Ook interessant voor jou

Wat is kwaliteitsinhoud?

Kwalitatieve inhoud is subjectief. Sommige mensen willen een samenvatting op beginnersniveau, terwijl anderen meer diepgang en deskundige inzichten willen. Inhoud van hoge kwaliteit zal beter zijn dan

Lees verder »