Responsive webdesign, wat is dat?

Een website die niet responsive is, dat is echt niet meer van deze tijd. Een responsive website reageert op de grootte van het apparaat waarmee gebruikers jouw website bezoeken. Zo krijgen bezoekers altijd de beste gebruikservaring. Met onze jarenlange ervaring in (responsive) webdesign, zorgen wij voor een website die bezoekers oplevert ongeacht of zij de website bezoeken op een smartphone, tablet of desktop computer.

 

Meer dan een mooie website met responsive webdesign

Een fraaie website met responsive webdesign die logisch is opgebouwd en de gebruiker echt aan de hand door je website leidt. In tegenstelling tot anderen letten wij naast het design ook op een website die zorgt voor meer klanten. Dat is immers het doel van je website. Naast een aantrekkelijk online visitekaartje, krijg je van ons een website die leads oplevert.

Aandachtspunten website

Bij een website spelen ten minste drie zaken een zeer belangrijke rol. Naast een hedendaags design, is het belangrijk dat je website online te vinden is en je aanvragen krijgt. Daarom letten wij bij het bouwen van je website op:

  • de doelgroep die je aanspreekt;
  • complete integratie van je huisstijl;
  • eenvoudige navigatie door de website;
  • duidelijke knoppen met heldere call to actions waarop je bezoekers klikken;
  • goede en fijn leesbare basisteksten;
  • mooie foto’s en illustraties.

Er zijn nog veel meer factoren die we meenemen, maar voor elk van de bovenstaande punten hebben wij experts in huis die je geheel kunnen ontzorgen. Je kunt dus de hele website met een gerust hart aan ons uitbesteden. Zo krijg je niet alleen een website die er mooi uitziet, ook krijg je een website die werkt.

Een website die vindbaar is

Een mooie website is leuk, maar als je op pagina 2 of lager staat, krijg je geen bezoekers op je website. Gelukkig weten wij bij Doelbewust hoe we je website op de eerste pagina in Google krijgen. Met behulp van optimalisatie voor de zoekmachine, werken we als Online Marketing Bureau nabij Apeldoorn continu aan het verbeteren van je positie in Google. Veel van onze klanten kunnen dit onderschrijven. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak in.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in

Ook interessant voor jou

Wat is kwaliteitsinhoud?

Kwalitatieve inhoud is subjectief. Sommige mensen willen een samenvatting op beginnersniveau, terwijl anderen meer diepgang en deskundige inzichten willen. Inhoud van hoge kwaliteit zal beter zijn dan

Lees verder »