Responsive webdesign en het belang ervan voor jouw website

Responsive webdesign, wat is dat?

Een website die niet responsive is, dat is echt niet meer van deze tijd. Een responsive website reageert op de grootte van het apparaat waarmee gebruikers jouw website bezoeken. Zo krijgen bezoekers altijd de beste gebruikservaring. Met onze jarenlange ervaring in (responsive) webdesign, zorgen wij voor een website die bezoekers oplevert ongeacht of zij de website bezoeken op een smartphone, tablet of desktop computer.

 

Meer dan een mooie website met responsive webdesign

Een fraaie website met responsive webdesign die logisch is opgebouwd en de gebruiker echt aan de hand door je website leidt. In tegenstelling tot anderen letten wij naast het design ook op een website die zorgt voor meer klanten. Dat is immers het doel van je website. Naast een aantrekkelijk online visitekaartje, krijg je van ons een website die leads oplevert.

Aandachtspunten website

Bij een website spelen ten minste drie zaken een zeer belangrijke rol. Naast een hedendaags design, is het belangrijk dat je website online te vinden is en je aanvragen krijgt. Daarom letten wij bij het bouwen van je website op:

Er zijn nog veel meer factoren die we meenemen, maar voor elk van de bovenstaande punten hebben wij experts in huis die je geheel kunnen ontzorgen. Je kunt dus de hele website met een gerust hart aan ons uitbesteden. Zo krijg je niet alleen een website die er mooi uitziet, ook krijg je een website die werkt.

Een website die vindbaar is

Een mooie website is leuk, maar als je op pagina 2 of lager staat, krijg je geen bezoekers op je website. Gelukkig weten wij bij Doelbewust hoe we je website op de eerste pagina in Google krijgen. Met behulp van optimalisatie voor de zoekmachine, werken we als Online Marketing Bureau nabij Apeldoorn continu aan het verbeteren van je positie in Google. Veel van onze klanten kunnen dit onderschrijven. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak in.


De groeiversnellers voor het MKB