fbpx Menu

Online marketing bureau Ede

Voor een professioneel online marketing bureau nabij Ede, neem je contact op met Doelbewust Online Marketing. Gevestigd in Veenendaal, zorgen wij niet alleen voor een gave (nieuwe) website, ook als het gaat om je online vindbaarheid zijn wij je toegewezen partner. Met behulp van online marketing laten wij jouw bedrijf groeien!

Doelbewust online marketing bureau nabij Ede

Als jouw online marketing bureau nabij Ede sporen we je bezoekers aan tot actie. Met andere woorden: wij zorgen ervoor dat ze contact met je opnemen. We realiseren eerst een gebruiksvriendelijke website of webshop met het wauw-effect. Daarna gaan we aan de slag met het behalen van een mooie positie in de zoekmachine (Google). Daarvoor zoeken onze SEO specialisten uit welke zoekwoorden relevant voor je bedrijf zijn en of mensen daar ook op zoeken.

Andere diensten Doelbewust Online Marketing

Ben je net begonnen als zzp’er of mkb’er en heb je nog geen eigen huisstijl? Onze professionele webdesigners vormen jouw ideeën om in een huisstijl zoals u die voor ogen heeft. Ook voor een (nieuw) logo of het laten drukken van visitekaartjes kun je contact met ons opnemen. Onze online-marketeers kun je benaderen voor zoekmachine optimalisatie in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan je eigen website laten optimaliseren, adverteren in Google via Google AdWords, je eigen Facebookpagina inrichten of met remarketing bezoekers die je website al hebben bezocht te verleiden je website nog eens te bezoeken. Wist je trouwens dat je met remarketing 70 procent meer kans hebt op het verkopen van je product of dienst? Probeer het eens uit of neem contact met ons op voor meer informatie over remarketing of een van onze andere diensten. Als full-service internetbedrijf kun je voor elk onderdeel binnen online marketing op ons bouwen.

Ervaringen met Doelbewust Online Marketing

Ben je benieuwd wat wij als internet marketing bureau nabij Ede voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Elmar. Je kunt hem telefonisch bereiken op telefoonnummer: 0318-240247. Even een mailtje sturen is ook altijd mogelijk: elmar@doelbewust.nl. Ben je benieuwd naar onze recente projecten? Kijk dan onze succesverhalen door. Op die manier doe je direct inspiratie op voor je eigen bedrijf.

Veel gestelde vragen

🔎 Waarom online marketing?

Een website op het internet hebben staan is geen doel op zich. Een website moet in zoekmachines vindbaar zijn, en gemakkelijk te gebruiken zodat bezoekers omgezet worden in leads en betalende klanten. Hiervoor is online marketing onmisbaar.

🔎 Wat is SEO?

SEO is de engelse afkorting voor Search Engine Optimization. Dit noemen we in Nederland zoekmachine optimalisatie. Door rekening te houden met de 200+ factoren uit het algoritme van Google, zorgt een online marketing bureau dat een website hoger in de zoekresultaten komt.

🔎 Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO is het optimaliseren van pagina’s om deze hoger te laten scoren in de organische zoekresultaten van Google. SEA is adverteren in zoekmachines: je betaalt hier geld om hoger in de zoekmachines te komen.

Onze succesverhalen

Dozenhal

van 15 naar 50 conversies p/m
van €160,- per conversie naar €22,-
Op de eerste plek in Google
dozenhal

Opslagman

120% meer verkeer
#1 in Google in +20 plaatsen
Twee nieuwe vestigingen
opslagman

Repromat

Prachtige nieuwe website
230% meer bezoekers
In top 3 Google met 15+ woorden
repromat

Zoekmachine adverteren (SEA) via Google Ads. Voor meer relevant verkeer naar je website. Met Google Ads wordt je bedrijf in Google getoond op specifieke zoekwoorden en in geselecteerde regio’s. Met Google Ads krijg je meer bezoekers naar je website.

Meer over zoekmachine adverteren >>

online succes realiseren wij o.a. voor:

Online marketing trends
en inzichten ontvangen?

(maximaal 1x per maand)