Online vindbaar met internet marketing

Online vindbaar met internet marketing

Een goed online marketing bureau zorgt ervoor dat je zichtbaar bent in Google. Doelbewust Online Marketing is daarom de juiste keuze als jij organisch beter vindbaar wilt worden met je website. Dat betekent de posities onder de eerste Google Ads advertenties. Dat doen we met SEO of zoekmachine optimalisatie.

Het effect van internet marketing

Met internet marketing streven wij ernaar je op relevante zoektermen op pagina 1 en positie 1 te zetten. Iedereen wil natuurlijk die nummer 1 positie behalen. Afhankelijk van je concurrentie, het zoekwoord en je budget, kunnen wij een inschatting maken van de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Het belang van een goede positie wordt in onderstaande tabel verduidelijkt.

 

 Plaats in Google Impressies  Klikpercentage
1 2834806 34,4%
2 1399502 17,0%
3 942706 11,4%
4 638106 6,2%
5 510721 6,2%
6 416887 5,1%
7 331500 4,0%
8 286118 3,5%
9 235197 2,9%
10 223320 2,7%

Onze internet marketing afdeling

Binnen ons bedrijf zitten de collega’s van de internet marketing afdeling bij elkaar aan tafel. Zij zijn ware vakidioten met uitgebreide kennis over zoekmachine optimalisatie die je graag meer vertellen over hoe Google werkt en hoe SEO in zijn werk gaat. Ondanks wat andere bedrijven misschien vertellen, vinden wij dat dit namelijk niet moeilijk uit te leggen is. Naast SEO beschikken wij uiteraard ook over kennis van AdWords, social media en alles wat invloed heeft op je positie binnen Google.

Alle online uitingen

Als full service online marketing bureau kijken wij naar het totaalplaatje. Wellicht dat meer internetbureaus dit zeggen, toch zien wij het nog vaak misgaan. Wat betekent dit in de praktijk? Naast het realiseren van je website, bekijken we hoe je bedrijf wordt gepresenteerd op Google Mijn Bedrijf en of de meta beschrijvingen van de website goed zijn ingevuld. Hoe zijn de landingspagina’s van je AdWords campagne en hoe ziet je bedrijfspagina op Facebook eruit? We lopen alle belangrijke kanalen op internet na, zodat wij er garant voor kunnen staan dat je bedrijf professioneel en op de juiste wijze gepresenteerd wordt via verschillende kanalen.

Meer weten over websites?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met het maken van een website? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar contact.

Internet marketing voor bedrijven in heel Nederland

Doelbewust is een SEO bureau nabij Ede. Onze ligging is dus centraal in het land. We hebben klanten in de buurt, bijvoorbeeld in Arnhem en Utrecht, maar we hebben ook klanten die verder weg van ons vandaan liggen. De communicatie verloopt vaak via de mail en telefoon, dus de afstand is geen enkel probleem. Natuurlijk is het ook mogelijk om in het echt met elkaar af te spreken.

 

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in

Ook interessant voor jou

Wat is kwaliteitsinhoud?

Kwalitatieve inhoud is subjectief. Sommige mensen willen een samenvatting op beginnersniveau, terwijl anderen meer diepgang en deskundige inzichten willen. Inhoud van hoge kwaliteit zal beter zijn dan

Lees verder »