fbpx

Alles draait om conversie.
Wij leveren uw droomklanten.

Online vindbaar met internet marketing

Als internet marketing bureau begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om online vindbaar te zijn. Je kunt een prachtige website hebben waar je trots op bent, maar als je op pagina 10 in de zoekmachines staat, dan vinden bezoekers je niet en loop je winst mis. Dat is zonde! Bij Doelbewust Online Marketing maken wij websites die op conversie zijn gericht. Je website is immers middel tot doel, geen einddoel op zich. Natuurlijk krijg je ook een website die qua ontwerp goed in elkaar zit en die goed aansluit bij je bedrijf.

Het effect van internet marketing

Met internet marketing streven wij ernaar je op relevante zoektermen op pagina 1 en positie 1 te zetten. Iedereen wil natuurlijk die nummer 1 positie behalen. Afhankelijk van je concurrentie, het zoekwoord en je budget, kunnen wij een inschatting maken van de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Het belang van een goede positie wordt in onderstaande tabel verduidelijkt.

 Plaats in Google Impressies  Klikpercentage
 1  2834806 34,4% 
2  1399502 17,0%
 942706 11,4% 
4  638106 6,2%
 510721 6,2% 
6  416887 5,1%
 331500 4,0% 
8  286118 3,5%
 235197 2,9% 
10  223320 2,7%

Onze internet marketing afdeling

Binnen ons bedrijf zitten de collega’s van de internet marketing afdeling bij elkaar aan tafel. Zij zijn ware vakidioten met uitgebreide kennis over zoekmachine optimalisatie die je graag meer vertellen over hoe Google werkt en hoe SEO in zijn werk gaat. Ondanks wat andere bedrijven misschien vertellen, vinden wij dat dit namelijk niet moeilijk uit te leggen is. Naast SEO beschikken wij uiteraard ook over kennis van AdWords, social media en alles wat invloed heeft op je positie binnen Google.

Alle online uitingen

Als full service online marketing bedrijf kijken wij naar het totaalplaatje. Wellicht dat meer bedrijven dit zeggen, toch zien wij het nog vaak misgaan. Wat betekent dit in de praktijk? Naast het realiseren van je website, bekijken we hoe je bedrijf wordt gepresenteerd op Google Mijn Bedrijf en of de meta beschrijvingen van de website goed zijn ingevuld. Hoe zijn de landingspagina’s van je AdWords campagne en hoe ziet je bedrijfspagina op Facebook eruit? We lopen alle belangrijke kanalen op internet na, zodat wij er garant voor kunnen staan dat je bedrijf professioneel en op de juiste wijze gepresenteerd wordt via verschillende kanalen.

Meer weten over websites?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met het maken van een website? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar contact.

Een vraag of vrijblijvende afspraak?

Bel ons op 0318 – 240 240 of vul onderstaande formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een visuele website voor M+N Projecten

Meer klanten voor Schipper Ede. Specialisten in schuifpuien.

“Er word met ons meegedacht om een site te maken die meer klanten trekt, en makkelijk is te gebruiken voor de klanten.”

George KuijkensPaintballcentrumdeunit.nl

“Persoonlijk, vakkundig, professioneel, service gericht en meedenkend.”

Youri SpekWenS Uitzendbureau

“Een professioneel bedrijf waar de klant voorop staat en goed wordt gecommuniceerd.”

Jerry RuijsBuro Ruijs

“Expertise, flexibiliteit, meedenken, pragmatisch, doelgericht. Dat was wat ik zocht en vond.”

Ellen SteenmeijerActief Consultancy

“Daarnaast zorgen ze ervoor dat mijn site goed vindbaar is voor de juiste doelgroep en levert dit mij veel klandizie op.”

Albert van Schaikvspt.nl

Top positie in Google: Noot Personenvervoer

InnovanTrailers: een prachtig bedrijf