Online vindbaar met internet marketing

Online vindbaar met internet marketing Als internet marketing bureau begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om online vindbaar te zijn. Je kunt een prachtige website hebben waar je trots op bent, maar als je op pagina 10 in de zoekmachines staat, dan vinden bezoekers je niet en loop je winst mis. Dat is zonde! Bij Doelbewust Online Marketing maken wij websites die op conversie zijn gericht. Je website is immers middel tot doel, geen einddoel op zich. Natuurlijk krijg je ook een website die qua ontwerp goed in elkaar zit en die goed aansluit bij je bedrijf.

Het effect van internet marketing

Met internet marketing streven wij ernaar je op relevante zoektermen op pagina 1 en positie 1 te zetten. Iedereen wil natuurlijk die nummer 1 positie behalen. Afhankelijk van je concurrentie, het zoekwoord en je budget, kunnen wij een inschatting maken van de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Het belang van een goede positie wordt in onderstaande tabel verduidelijkt.

 Plaats in Google Impressies  Klikpercentage
1 2834806 34,4%
2 1399502 17,0%
3 942706 11,4%
4 638106 6,2%
5 510721 6,2%
6 416887 5,1%
7 331500 4,0%
8 286118 3,5%
9 235197 2,9%
10 223320 2,7%

Onze internet marketing afdeling

Binnen ons bedrijf zitten de collega’s van de internet marketing afdeling bij elkaar aan tafel. Zij zijn ware vakidioten met uitgebreide kennis over zoekmachine optimalisatie die je graag meer vertellen over hoe Google werkt en hoe SEO in zijn werk gaat. Ondanks wat andere bedrijven misschien vertellen, vinden wij dat dit namelijk niet moeilijk uit te leggen is. Naast SEO beschikken wij uiteraard ook over kennis van AdWords, social media en alles wat invloed heeft op je positie binnen Google.

Alle online uitingen

Als full service online marketing bedrijf kijken wij naar het totaalplaatje. Wellicht dat meer bedrijven dit zeggen, toch zien wij het nog vaak misgaan. Wat betekent dit in de praktijk? Naast het realiseren van je website, bekijken we hoe je bedrijf wordt gepresenteerd op Google Mijn Bedrijf en of de meta beschrijvingen van de website goed zijn ingevuld. Hoe zijn de landingspagina’s van je AdWords campagne en hoe ziet je bedrijfspagina op Facebook eruit? We lopen alle belangrijke kanalen op internet na, zodat wij er garant voor kunnen staan dat je bedrijf professioneel en op de juiste wijze gepresenteerd wordt via verschillende kanalen.

Meer weten over websites?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met het maken van een website? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar contact.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Rating
4.4
Based on 39 reviews

GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in

Ook interessant voor jou